«Miss Israel»: Στους δρόμους της Νέας Υόρκης με πλακάτ «Είμαι στρατιώτης του IDF» - Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι (φωτό & βίντεο)

Την κατηγορούν για «εγκληματία πολέμου».

 πρώην «Mις Ισραήλ», Noa Cochva φαίνεται σε βίντεο να κρατά ένα πλακάτ που έγραφε: «Είμαι στρατιώτης των IDF. Ρωτήστε με οτιδήποτε» και κατηγορήθηκε ως «εγκληματίας πολέμου».

Σύμφωνα με την Daily Mail το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα στο πάρκο της πλατείας Ουάσινγκτον και το μοντέλο απειλήθηκε, αφού καλούσε ακόμα και τους περαστικούς να της κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη θητεία της στον Ισραηλινό στρατό.

Ένας θεατής τής επιτέθηκε λεκτικά λέγοντας στην 25χρονη: «Είσαι εγκληματίας πολέμου».

«Πώς κοιμάσαι τη νύχτα», τη ρώτησε ένα άλλο άτομο.

Το μοντέλο απάντησε: «Κοιμάμαι πολύ καλά γιατί ξέρω ότι βρίσκομαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

«Άκουσα ότι υπάρχει ένας σιωνιστής εδώ», είπε μια γυναίκα που φορούσε μπλούζα παραλλαγής και παντελόνι και εμφανίστηκε στην κάμερα. Στη συνέχεια μάλιστα έβγαλε ένα μαχαίρι. Η γυναίκα έβαλε το πρόσωπό της στην κάμερα λέγοντας «μικρή σιωνίστρια».

Ένας στρατιώτης της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας ρώτησε την 25χρονη καλλονή πώς αισθάνεται για την υποχρέωση να καταταγεί στο στρατό σε μια ορισμένη ηλικία.

«Είναι το καλύτερο πράγμα που έγινε ποτέ. Όταν υπηρέτησα τη θητεία μου, ένιωσα ότι είχα έναν πραγματικά μεγάλο σκοπό», είπε η Cochva. Πολλοί άνθρωποι πλησίασαν τη βασίλισσα της ομορφιάς και την ευχαρίστησαν για την υπηρεσία της.

«Είμαι με τους ανθρώπους σας και σας ευχαριστώ που είστε τόσο γενναίοι και το δείχνετε αυτό», είπε μια γυναίκα.

Η Cochva δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram μαζί με μια συναισθηματική απάντηση στους επικριτές.

«Το μέγεθος του μίσους που είχαν οι άνθρωποι για μένα σήμερα. Απλώς προσπαθούσα να κάνω ειρηνικές συζητήσεις μαζί τους», ανέφερε.

«Αλλά είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία να γίνεσαι μάρτυρας κάτι τέτοιου. Δεν μπορούμε να αφήνουμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ