Βύρωνας: «Γάζωσαν» ζευγάρι μπροστά στο παιδί - «Βοήθεια ο μπαμπάς μου» φώναζε το κοριτσάκι - Πως και γιατί εκτέλεσαν με «μαφιόζικο» τρόπο τον 32χρονο (βίντεο)

Το θύμα που εκτελέστηκε στον Βύρωνα ήταν γνωστός στις αρχές 

Με μαφιόζικο τρόπο εκτελέστηκε ο 32χρονος στο Βύρωνα χθες το βράδυ, ενώ η 37χρονη συνοδηγός, τραυματίστηκε ελαφρά. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της κόρης του θύματος που έπαιζε αμέριμνη απέναντι στο πάρκο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη.

Λίγο μετά τις 9:30 μία μηχανή με μεγάλη ταχύτητα σταμάτησε στη μέση του δρόμου, δίπλα στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο 32χρονος και η 37χρονη που περίμεναν το κοριτσάκι να έρθει από το πάρκο που ήταν απέναντι.

Ο αναβάτης κατεβαίνει από τη μηχανή εκτελεί των 32χρονο και φεύγει, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε και η 37χρονη που ήταν δίπλα του.

Ο 32χρονος πέθανε ακαριαία ενώ η 37χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά το παιδί μάλιστα έπαιζε εκείνη την ώρα στο πάρκο και είδε το περιστατικό έτρεξε προς το σημείο και όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Παρασκευής 10/5 φώναζε «βοήθεια, ο μπαμπάς μου».


Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα εκτιμά, φαίνεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 32χρονος άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία, με την αλβανική μαφία να ψάχνει τον άνδρα από το 2021.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ