Είδα -και ομολογώ πως εξοργίσθηκα - το βίντεο με την Καλλιμούκου που ξεσπάει σε κλάμματα για τον απίστευτο διασυρμό της από τους συνήθεις ύποπτους του διαδικτύου! (βίντεο)

Ένας όμορφος άνθρωπος δεν είναι και πιό εύκολα ανήθικος. Ας μην πετροβολάμε, ξεσκίζουμε μία γυναίκα τόσο νέα με τόση ευκολία. Ο καθένας την ζωή του την διαχειρίζεται όπως νομίζει. Οι "δημοσιογράφοι " του τίποτε ας κρατάνε την χολή τους όταν έχουν αδιάσειστα στοιχεία. Πρέπει να μπει ένα τέλος στο φασισμό της ασύδοτης δημοσιοποίησης που οδηγεί τους ανθρώπους στην τρέλα, ανήμπορους να διαχειρίζονται την βρώμα και την δυσοδία των οχετών όσων ανώνυμα εκτοξεύουν συκοφαντίες. Γιατί όπως έλεγε ο Σωκράτης η συκοφαντία είναι χειρότερη από τον φόνο . Ειρήνη Νικολοπούλου Μετά την ανάρτησή της στο facebook η Αντωνία Καλλιμούκου απάντησε και μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου συμμετέχει στο πάνελ καθημερινά, στα δημοσιεύματα που την φέρουν να εμπλέκεται στο σκάνδαλο. 

Ένας όμορφος άνθρωπος δεν είναι και πιό εύκολα ανήθικος. Ας μην πετροβολάμε, ξεσκίζουμε μία γυναίκα τόσο νέα με τόση ευκολία. Ο καθένας την ζωή του την διαχειρίζεται όπως νομίζει. Οι "δημοσιογράφοι " του τίποτε ας κρατάνε την χολή τους όταν έχουν αδιάσειστα στοιχεία. Πρέπει να μπει ένα τέλος στο φασισμό της ασύδοτης δημοσιοποίησης που οδηγεί τους ανθρώπους στην τρέλα, ανήμπορους να διαχειρίζονται την βρώμα και την δυσοδία των οχετών όσων ανώνυμα εκτοξεύουν συκοφαντίες. Γιατί όπως έλεγε ο Σωκράτης η συκοφαντία είναι χειρότερη από τον φόνο .

Ειρήνη Νικολοπούλου



Μετά την ανάρτησή της στο facebook η Αντωνία Καλλιμούκου απάντησε και μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου συμμετέχει στο πάνελ καθημερινά, στα δημοσιεύματα που την φέρουν να εμπλέκεται στο σκάνδαλο.


Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα είπε πως δεν βρίσκει το λόγο να μπεί στη διαδικασία να απαντήσει αλλά της έδωσε όσο χρόνο ήθελε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ