Good News: Από την Ζάκυνθο στην Πάτμο -19 ελληνικά νησιά προτείνει ο Telegraph στους Βρετανούς & εξηγεί γιατί

Η εφημερίδα Telegraph και το ένθετο της Travel αναδεικνύουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, ξεχωρίζοντας το καθένα για όσα μπορεί να προσφέρει στους τουρίστες.

Παραλίες, αθλήματα, οικογενειακές δραστηριότητες, ιστορία, πολιτισμός, φαγητό, θέα, ξενοδοχεία είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που κάνουν τα 19 αυτά νησιά να ξεχωρίζουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα 19 ελληνικά νησιά που ξεχωρίζει η παγκοσμίου φήμης βρετανική εφημερίδα:

1. Για όμορφες παραλίες – Ζάκυνθος Τα νησιά του Ιουνίου είναι εκτός συναγωνισμού όσον αφορά τις αμμώδεις παραλίες και την εντυπωσιακή ακτογραμμή τους. Η παραλία του Μύρτου και το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα είναι οι 2 πιο φωτογενείς παραλίες, αλλά το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο τις ξεπερνά και τις δύο, ακόμα και όταν είναι γεμάτο.

2. Για οικογενειακές διακοπές – Κέρκυρα Είναι κοσμοπολίτικη πόλη που αποπνέει μια αίσθηση αρχοντιάς, με κύρια αξιοθέατα τη μεγάλη πλατεία Σπιανάδα, που είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, το Κανόνι, το Μον Ρεπό αλλά και τα Μουσεία Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Ιστορίας.

3. Για λάτρεις της ιστορίας και του πολιτισμού – Δήλος Γενέτειρα του Απόλλωνα, σύμφωνα με τη μυθολογία, η Δήλος είναι Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Ευρήματα από την Ελληνιστική εποχή, τα οποία έχουν συστηματικά στο φως από το 1872, συμπεριλαμβανομένων και των ναών, αγάλματα, ψηφιδωτά και ένα θέατρο εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.

4. Για όμορφα Ξενοδοχεία – Μύκονος Τα ελληνικά ξενοδοχεία είναι συνήθως παραδοσιακά, αλλά στην Μύκονο κανείς βρίσκει τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία.

Όλη η συνέχεια εδώ - ellines.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr