Τι θα λέγατε για μια μπριζόλα ψημένη πάνω σε ηφαιστειακή λάβα;
Την μπριζόλα σας, την επιθυμείτε medium, μήπως well done ή θειαφισμένη;
Αυτήν την ερώτηση να περιμένετε από τον σερβιτόρο που θα έλθει να πάρει την παραγγελία σας στο El Diablo (Ο Διάβολος).Ακριβολόγος ο «νονός» του εστιατορίου: Το El Diablo είναι χτισμένο στην πλαγιά ηφαιστείου στο Λανσαρότε, στα Κανάρια νησιά, τα θεμέλιά του είναι εννέα στρώματα βασάλτη (έμπνευση των αρχιτεκτόνων Eduardo Caceres και Jesus Soto) και φιλοξενεί μια γιγάντια σχάρα, δυο μέτρα κάτω από την οποία κοχλάζει λάβα στους 400 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr