Αλέξης Τσίπρας σε Σαμαρά: «Κύριε Πρωθυπουργέ σας έμεινε σύμμαχος η Χρυσή αυγή - Την είδατε Ναπολέων που δεν περίμενε το Βατερλό του από την ΕΡΤ! (βίντεο)‏

«Κύριε Σαμαρά, τελειώσατε. Καλή σας νύχτα» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος, στην οποία εξαπέλυσε σφοδρή, προσωπική επόθεση στον Πρωθυπουργό.

«Κύριε Σαμαρά, τελειώσατε. Καλή σας νύχτα» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος, στην οποία εξαπέλυσε σφοδρή, προσωπική επόθεση στον Πρωθυπουργό.



«Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής. Ενας χρόνος ψέματα, εκβιασμοί και βαρβαρότητα. Φτάνει πια, ο λαός μίλησε, η πλατεία Συντάγματος στέλνει μήνυμα ανατροπής» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

«Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα βρείτε απόψε, καληνύχτα σας. Μόνο αφήστε παρακαλώ στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό» είπε, απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό.

«Τελειώσατε κ. Σαμαρά, γιατί έχετε εκθέσει τη χώρα διεθνώς. Σε αυτή τη βίαιη ενέργεια, στο κλείσιμο της ΕΡΤ, στην προσπάθεια για επιβολή του σκότους στις ζωές των ανθρώπων, είστε απελπιστικά μόνος, αλλά όχι εντελώς μόνος. Απομονώσατε και διαπομπεύσατε τη χώρα διεθνώς. Ολοι ενώνουν τη φωνή τους ενάντια στο σκοτάδι. Ένας μόνο σύμμαχος σας έμεινε κ. Σαμαρά: η Χρυσή Αυγή. Ναι! Μόνο οι νεοναζί συμφωνούν με τα αίσχη σας» πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.



«Ως εδώ η καταστροφή, ως εδώ η συρρίκνωση της δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

«Σήμερα, σε τούτη εδώ την πλατεία, ο λαός μας στέλνει το μήνυμα στους έντρομους εντολοδόχους της τρόικας. Ο πολιτικός σας χρόνος τελείωσε. Τη δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο την κατακτήσαμε με θυσίες. Δεν θα σας αφήσουμε να την πάρετε πίσω» πρόσθεσε.

«Ο κ. Σαμαράς έπεσε στην παγίδα του ψεύτικου success story του. Είδε τον εαυτό του, στον ακροδεξιό του καθρέφτη, ως μεγάλο Ναπολέοντα των μνημονίων. Και δεν είδε, ούτε πρόβλεψε, το Βατερλό που του προετοίμαζαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η μεγάλη πλειοψηφία το λαού μας.

» Πίστεψε στο παραμύθι που πουλούσε πριν λίγες μέρες, ότι δήθεν στην Ελλάδα βασιλεύει κοινωνική γαλήνη και πολιτική σταθερότητα. Οτι ο λαός έχει πια αναισθητοποιηθεί από τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης, τα χημικά της αστυνομίας, τη μπότα των νεοναζί, την πλύση εγκεφάλου και τον γενικευμένο εμφύλιο του κοινωνικού αυτοματισμού.

» Και προχώρησε σε ένα πραξικόπημα όχι μόνο περιφρονώντας τους εργαζόμενους, όχι μόνο αγνοώντας τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού, αλλά αντιμετωπίζοντας σαν στυμμένες λεμονόκουπες και τους ίδιους τους εταίρους του. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια, να παρακολουθεί το βιασμό της δημοκρατίας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο λαός μας θα νικήσει το φόβο. Η δημοκρατία θα νικήσει τη βαρβαρότητα. Και ένας δυνατός άνεμος προοδευτικών εξελίξεων θα κατακλύσει όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου αρχικά, όλη την Ευρώπη αργότερα. Θα νικήσουμε!» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr