Θρίλερ στο Μαξίμου-Διεκόπη ύστερα από 45 λεπτά συνεδρίασης η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών

Η τρίτη διαδοχική σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων ξεκίνησε τελικά στις 9.15, με σκοπό να βρεθεί λύση στο ζήτημα της ΕΡΤ και να τεθούν οι κατευθυντήριες αρχές του ανασχηματισμού και της επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας. Διεκόπη όμως ύστερα από 45 λεπτά συνεδρίασης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη συγκαλέσει την άμεση συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τη συμμετοχή και του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος για σήμερα το βράδυ, ενώ σε ανάλογη κίνηση έχει προχωρήσει και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.



Η τρίτη διαδοχική σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων, σύμφωνα  με το ethnos.gr, ξεκίνησε τελικά στις 9.15, με σκοπό να βρεθεί λύση στο ζήτημα της ΕΡΤ και να τεθούν οι κατευθυντήριες αρχές του ανασχηματισμού και της επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας. Διεκόπη όμως ύστερα από 45 λεπτά συνεδρίασης.
«Κλειδί» για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, τουλάχιστον πριν από την διακοπή της σύσκεψης, φερόταν ο καθορισμός του αριθμού των εργαζομένων που θα επαναπροσληφθούν στον υπό διαμόρφωση ενδιάμεσο φορέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου κάνει λόγο αρχικά για 1.200 εργαζόμενους που θα απασχοληθούν με ολιγόμηνες συμβάσεις.
Προηγήθηκαν σε αρκετά φορτισμένο κλίμα, οι συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, στις οποίες διατυπώθηκαν αρκετές επιφυλάξεις.
Υπήρξε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία των κ.κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr