Φοβερή εξέλιξη στην απαγωγή της Νατάσα Κάμπους: Υπήρχε και δεύτερος απαγωγέας;

Δέκα χρόνια μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής ιστορίας της απαγωγής της Νατάσα Κάμπους, νέα δεδομένα έρχονται να προσθέσουν νέα ερωτηματικά για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η Der Spiegel, ο Βόλφγκανγκ Πρίκλοπιλ, ο απαγωγέας που κρατούσε επί 8 χρόνια φυλακισμένη την ανήλικη τότε Νατάσα Κάμπους, αμφισβητείται η επίσημη εκδοχή του θανάτου του.  

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο Πρίκλοπιλ αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στη Βιέννη, αμέσως μετά την απόδραση της Κάμπους. Ωστόσο, με βάση τη γνωμάτευση δύο ιατροδικαστών, υπάρχουν ενδείξεις πως ο Πρίκλοπιλ δολοφονήθηκε πριν το σώμα του τοποθετηθεί στις γραμμές.

Λίγες ώρες μετά την απόδραση της Κάμπους και πριν την ανακάλυψη του πτώματος του Πρίκλοπιλ, ο απαγωγέας της μικρής Νατάσα καταγράφηκε από κάμερες μαζί με ένα συνεργάτη του, τον Ernst Holzapfel, ο οποίος φαίνεται πως τον βοήθησε να ξεφύγει αρχικά από την αστυνομία.  

Ο ίδιος είχε παραδεχθεί πως είχε βοηθήσει εκείνη την ημέρα τον Πρίκλοπιλ, αλλά αρνήθηκε αρχικά πως ήξερε τι ακριβώς συνέβαινε. Το 2009, ωστόσο, παραδέχθηκε πως ο Πρίκλοπιλ  του είχε αποκαλύψει πως ήταν απαγωγέας της Κάμπους, λίγο πριν την αυτοκτονία του. Επιπλέον, φαίνεται πως είχε γνωρίσει νωρίτερα το κορίτσι, σε μια επίσκεψη στο σπίτι του Πρίκλοπιλ.

Μετά τις αποκαλύψεις των απόψεων των ιατροδικαστών για μια πιθανή δολοφονία του Πρίκλοπιλ, τα γερμανικά έντυπα άρχισαν να οργιάζουν, εμπλέκοντας και τον Ernst Holzapfel στην υπόθεση της απαγωγής. Άλλωστε, ένας από τους μάρτυρες της απαγωγής της 10χρονης Κάμπους είχε δηλώσει πως ένας δεύτερος άνδρας οδηγούσε το λευκό βαν που χρησιμοποίησε ο Πρίκλοπιλ για να εξαφανίσει το κορίτσι.
 
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr