Σαρώνει τα βραβεία η 3χρονη μπουμπού που συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς & βάφεται σαν ενήλικη

Παρά το νεαρό της ηλικίας της όταν πηγαίνει σε διαγωνισμούς ομορφιάς φέρεται σαν επαγγελματίας 

Η Bella Ferguson, είναι 3 ετών και πηγαίνει σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Πιο συγκεκριμένα μέχρι τώρα έχει παρευρεθεί σε 20

Φοράει  φορέματα σχεδιαστών, μακιγιάζ, περούκες, ενώ έχει ακόμη και ψεύτικο μαύρισμα, σύμφωνα με την Daily Mail.
Η μητέρα της, Ria, από το Ηνωμένο Βασίλειο επιμένει ότι η κόρη της είναι προσκολλημένη στους διαγωνισμούς ομορφιάς, πράγμα το οποίο η ίδια αποκαλεί «αβλαβές».

«Η Bella αγαπά να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς, να ντύνεται και να βάζει μακιγιάζ, αλλά και να παίζει με τους φίλους της. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο εναντίον των διαγωνισμών, επειδή η μεγαλύτερη κόρη μου χορεύει σε μια αίθουσα με ακόμα λιγότερα ρούχα», λέει η μητέρα της.

Προσθέτει μάλιστα ότι δεν το θεωρεί κακό γιατί οι διαγωνισμοί είναι προστατευμένοι και δεν υπάρχουν επικίνδυνοι ή ανώμαλοι να παρακολουθούν. Όπως αναφέρει, η τρίχρονη έχει μια πειθαρχημένη περιποίηση η οποία περιλαμβάνει ψεύτικο μαύρισμα και μάσκαρα, αλλά και μακιγιάζ πριν από κάθε θέαμα. Το μικρό κορίτσι φοράει επίσης περίτεχνες περούκες και φορέματα σχεδιαστών για να ανταγωνιστεί τις διαγωνιζόμενες, ενώ η μητέρα της δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες και νύχια στο μέλλον.

Όπως αποκαλύπτει η Ria, αρχικά, στον πρώτο διαγωνισμό, δεν ήξερε αν θα αρέσει στην κόρη της, αλλά η μικρή ήταν σαν το ψάρι στο νερό. Της άρεσε η αίγλη και η διαδικασία κι έτσι ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Έχει συγκεντρώσει μάλιστα και διάφορα βραβεία από τις συμμετοχές της.

Τις υπόλοιπες μέρες, πάντως, στην καθημερινότητά της η μικρή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα συμπεριφέρεται σαν ένα οποιοδήποτε νήπιο. Θα συνεχίσει δε να πηγαίνει σε διαγωνισμούς μέχρι απλώς να βαρεθεί και να μην της αρέσει πια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr