Διάσημη κατά λάθος: Η 17χρονη Ρωσίδα κατάφερε να αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές λόγω της ομοιότητάς της με μια.. άγνωστη!

Η Οξάνα Νεβεσέλαγια είναι μια 17χρονη μαθήτρια από τη Ρωσία η οποία εδώ και μερικές εβδομάδες βλέπει τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Αλλά όλα αυτά από έναν απλό λάθος.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν ένα βίντεο, από ένα σχολείο της Λευκορωσίας, με μια όμορφη μαθηματικό έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο, προκαλώντας παροξισμό στους χρήστες. 

Σύντομα τα ΜΜΕ αναζήτησαν νέες φωτογραφίες από την όμορφη καθηγήτρια. Και κάπου έκεί έγινε μια παρεξήγηση. Οι δεκάδες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τις επόμενες μέρες, απεικόνιζαν μια όμορφη νεαρή κοπέλα, ίδια με την πανέμορφη καθηγήτρια από την Λευκορωσία. Μόνο που στην πραγματικότητα, ήταν η 17χρονη Οξάνα.

Μπορεί οι δύο γυναίκες να μην μοιάζουν τόσο πολύ, αλλά ο ενθουσιασμός των χρηστών του Διαδικτύου δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για αποδείξεις. Εν μια νυκτί, η Οξάνα Νεβεσέλαγια είδε τους ακολούθους της στο Instagram να εκτοξεύονται ξεπερνώντας τους 500.000.

Αρχικά, ήταν ενοχλημένη από την παρεξήγηση, ωστόσο, όπως είπε χάρη στη βοήθεια του αγαπημένου της είδε τη θετική πλευρά του... μπερδέματος.

«Τώρα, βλέπω περισσότερο τα θετικά πράγματα όλης αυτής της κατάστασης. Το έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν είμαι εγώ. Αλλά τα σχόλια αυξάνονται με δραματικό ρυθμό, τόσο που μοιάζει ανούσιο να το πω ξανά και ξανά».

Βέβαια, όπως τονίζει  δεν είναι τόσο καλή στα μαθηματικά όσο η σωσίας της. Αλλά ποιός νοιάζεται...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr