Story of the day: Νεαρός ηθοποιός φιλοξενεί την 89χρονη γειτόνισσά του για να περάσουν μαζί τις τελευταίες μέρες της

Ο νεαρός ηθοποιός του Χόλιγουντ που ζει πλέον με μια 89χρονη.
 

Όπως λέει ο ίδιος ο Chris Salvatore, δεν θα μπορούσε να αφήσει μόνη της την υπερήλικη γειτώνισα του, ούτε να  πάει σε γηροκομείο κάποια που θα μπορούσε να ήταν η γιαγιά του. 
Ο 31χρονος συναντήθηκε με την Norma Cook όταν μετακόμισε δίπλα από το διαμέρισμά της πριν από τέσσερα χρόνια. Το περασμένο έτος, η υγεία της Cook επιδεινώθηκε καθώς αρνήθηκε να συνεχίσει τη θεραπεία για τη λευχαιμία με την οποία διαγνώστηκε. 

Δεδομένου ότι δεν έχει οικογένεια και συγγενείς στην πολιτεία, ο Salvatore την κάλεσε να μετακομίσει στο σπίτι του για να μην καταλήξει να περάσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της σε κάποιο γηροκομείο.   «Ήθελα να της κάνω δώρο μερικές ευχάριστες στιγμές στους τελευταίους μήνες της», αναφέρει ο Salvatore. 

Η Norma δεν υπήρξε ποτέ ευκατάστατη και τα τελευταία χρόνια όλες οι οικονομίες της θυσιάστηκαν για τις θεραπείες και τη νοσηλεία της.   
Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης νοσηλείας της, οι γιατροί είπαν ότι δεν θα είναι πλέον σε θέση να ζει μόνη της εκτός αν είχε 24ωρη φροντίδα, κάτι που δεν μπορούσε η ίδια να πληρώσει. Έτσι ο Salvatore δημιούργησε την καμπάνια στο Go Fund Me. Τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να καλύψει όλα τα έξοδά της για το διάστημα αυτό.  

«Η μόνη άλλη επιλογή ήταν να πάει σε γηροκομείο. Απλά δεν μπορούσα να το κάνω αυτό σε κάποια που είναι σαν τη δική μου γιαγιά », είπε ο νεαρός ηθοποιός που πριν από λίγο καιρό μετέφερε όλα τα πράγματα της Norma στο σπίτι του. Οι γιατροί είχαν πει πως θα ήταν θαύμα αν η Norma κατάφερνε να ζήσει μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά ο Salavatore ισχυρίζεται πως μοιάζει σα κάθε μέρα να είναι καλύτερα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr