Μεζεδοπωλείο άνοιξε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Περιστέρι- Τι τον δένει με την πόλη & ποιο όνομα έδωσε (Φωτό)

Η κουζίνα του είναι παραδοσιακή και χαρακτηρίζεται για τις μοναδικές της ελληνικές γεύσεις.

Ο γνωστός από τους ρόλους του ως χαμηλών τόνων και... "εραστής δυτικών προαστίων" Αλέξης Γεωργούλης άνοιξε πριν από λίγες ημέρες το δικό του μεζεδοπωλείο στο Περιστέρι.

Το όνομά του Ρόζα και ήδη έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.

Η κουζίνα του είναι παραδοσιακή και χαρακτηρίζεται για τις μοναδικές της ελληνικές γεύσεις.

Μερικά από τα πιάτα που έχουν ξεχωρίσει είναι ο κόκορας με χυλοπίτες, το κρασάτο χταπόδι και το καρπάτσιο από λαβράκι, σύμφωνα με πληροφορίες από το peristeri.news.

Η διακόσμηση του μαγαζιού δημιουργεί μία ζεστή ατμόσφαιρα, με έπιπλα αντίκες και προσεγμένη η κάθε λεπτομέρεια του χώρου από άκρη σε άκρη.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έβαλε όλη την αγάπη του για να δημιουργήσει αυτόν τον όμορφο χώρο, ενώ καθημερινά βρίσκεται εκεί για να επιβλέπει να μη λείψει τίποτα από κανέναν πελάτη και να φύγουν όλοι με την καλύτερη διάθεση από την Ρόζα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr