Τι ταιριασμένο ζευγάρι! - Άλειμμα σοκολάτας με αβοκάντο- Η συνταγή που πρέπει να δοκιμάσεις!
Σοκολάτα και αβοκάντο ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους και γίνονται θεσπέσιο άλειμμα με λίγες θερμίδες
Kαλά νέα για όσες θέλουν να διατηρήσουν τη γραμμή τους και δεν θέλουν να στερηθούν τα αλλείματα σοκολάτας στη φρυγανιά ή το ψωμί. Ένα νόστιμο και υγιεινό γλυκό θα σας ενθουσιάσει
Άλειμμα σοκολάτας με αβοκάντο; Ω, ναι! Η ουδέτερη γεύση του αβοκάντο το κάνει ιδανικό συστατικό για σούπερ υγιεινά γλυκά, όπως αυτό το DIY άλειμμα σοκολάτας.
Δοκίμασε κι εσύ τη συνταγή της Lucy Jessop, συγγραφέα του The Goodness of Avocado για άλειμμα σοκολάτςς με αβοκάντο:
Ψήσε σε χαμηλή θερμοκρασία (130-150°C) για περίπου 20 λεπτά 1/2 φλ. ασπρισμένα φουντούκια και χτύπησέ τα στο μούλτι μέχρι να γίνουν πολτός.
Πρόσθεσε 1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια, 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 1/3 φλ. άγλυκη σκόνη κακάο, 1/4 φλ. σιρόπι σφενδάμνου και μια πρέζα αλάτι και συνέχισε μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
Αποθήκευσέ τη σε βαζάκι στο ψυγείο σου ή απόλαυσέ την αμέσως αλειμμένη στο ψωμί σου.
Πηγή: Shape.gr
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr