Απίστευτα ονόματα ελληνικών φαγητών στο διήμερο σεμινάριο από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος!!!!
"Αγγίζοντας την Υψηλή Γαστρονομία μέσω των ελληνικών προϊόντων" - διά χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, διοργανώνει στις 15 και 16 Ιανουαρίου, διήμερο σεμινάριο με τον πολυβραβευμένο ταλαντούχο σεφ, Αλέξανδρο Τσιοτίνη.
Στο σεμινάριο που έχει τίτλο "Αγγίζοντας την Υψηλή Γαστρονομία μέσω των ελληνικών προϊόντων" - διά χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη ο σεφ θα παρουσιάσει μοναδικά πιάτα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Τα απίστευτα ονόματα που επέλεξε για τα πιάτα που θα παρουσιάσει ο Άλεξ Τσιοτίνης, προδίδουν ότι δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο - εξάλλου δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο - , πρόκειται για ελληνική δημιουργική κουζίνα με υψηλά στάνταρ. Φυσικά ότι υπογράφει ο Τσιοτίνης είναι η επιτομή του gourmet.
Δείτε λοιπόν το πρόγραμμα:
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου - Θαλασσινά
Μακαρόν από φυτικό κάρβουνο με γκανάζ από μαύρο σουσάμι, καπνιστό χέλι και πράσινο μήλο
Ελληνικό Fish & Chips με μπακαλιάρο και σκορδαλιά
Πανακότα από καπνιστό παντζάρι με αυγοτάραχο Μεσολογγίου
Ραβιόλι γαρίδας με σάλτσα αμύγδαλο πιπερόριζα
Παπαρδέλες με ραγού από χταπόδι και αφρό φάβα
Φιλέτο Σφυρίδας σαν μοντέρνο φρικασέ με χαβιάρι ρέγγας και baby μαρούλι
Καρπάτσιο από Τόνο με σάλτσα εσπεριδοειδών και καπνιστό αβοκάντο
Τρίτη 16 Ιανουαρίου - Κρέας
Τερίνα από κεφάλι γουρουνιού με κρέμα καπνιστού τυριού
Κροκέτες μουσακά με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα
Πανακότα από λευκά σπαράγγια με χειροποίητη λούντζα και κόκκινο γκρέιπφρουτ
Σιγοψημμένος αρνίσιος λαιμός, με υφές από κολοκύθι και σάλτσα bearnaise από στάκα
Χοιρινό καρέ από μαύρο χοίρο με πανακότα φέτας, πουρέ από λεμονάτη πατάτα και μαρμελάδα ντομάτας
"Αυγά με χόρτα και πατάτες" σάλτσα από καπνιστή κορτεζίνα
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και τις συνταγές που θα παρουσιαστούν.
Δυνατότητα μονοήμερης παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Who is Who
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, (για τους φίλους Άλεξ) έχει πέντε χρυσούς σκούφους στην κατοχή του και είναι βραβευμένος ως ένας από τους 20 καλύτερους νέους σεφ στον κόσμο.
Ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, κατάφερε να συνεργαστεί με μερικά από τα πλέον αναγνωρισμένα εστιατόρια στον κόσμο, να μαθητεύσει δίπλα σε σπουδαίους σεφ παγκόσμιας φήμης, να κερδίσει σημαντικά βραβεία , να διεκδικήσει παγκόσμιες διακρίσεις.
Info:
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΙΟΤΙΝΗ
15 & 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 11:00 - 16:00
Κόστος συμμετοχής:
Μονοήμερη παρακολούθηση:
100 ευρώ, για επαγγελματίες
80 ευρώ, για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Διήμερη παρακολούθηση:
180 ευρώ, για επαγγελματίες
150 ευρώ για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Για προκράτηση θέσεων: info@chefclub.gr και 210 8251401. Η θέση θα είναι κρατημένη μόλις γίνει η κατάθεση χρημάτων.
Για κατάθεση χρημάτων:
ALPHA BANK
ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΙΒΑΝ GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.
Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 4/1/2018
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr