Απλά και ελληνικά!
Απόγευμα Σαββάτου στο Ζούμπερι. Αποκαλόκαιρο. Κλείνω τα μάτια στο ανείπωτο κίτς των στοιχισμένων στη σειρά τραπεζο-ταβερνο-καρεκλο-ομπρελομάγαζων και εστιάζω στη θέα προς την Εύβοια και στα εκπληκτικά ψαράκια, μαρίδα, μπαρμπουνάκια και σαρδέλα ψητά με ντοματούλα (όπως μας έμαθε να τη λέμε ο Ηλίας Μαμαλάκης) στα καλύτερα.
Απόγευμα Σαββάτου στο Ζούμπερι. Αποκαλόκαιρο. Κλείνω τα μάτια στο ανείπωτο κίτς των στοιχισμένων στη σειρά τραπεζο-ταβερνο-καρεκλο-ομπρελομάγαζων και εστιάζω στη θέα προς την Εύβοια και στα εκπληκτικά ψαράκια, μαρίδα, μπαρμπουνάκια και σαρδέλα ψητά με ντοματούλα (όπως μας έμαθε να τη λέμε ο Ηλίας Μαμαλάκης) στα καλύτερα.
Κοράλι το μαγαζί. Κουζίνα άψογη. Λογαριασμός της εποχής των παχέων αγελάδων.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr