Ο φαρμακοποιός που ''φαρμακώθηκε'' με την είδηση για το βρεφικό γάλα κ η μαμά που το βρήκε απολύτως φυσιολογικό...

Τα παρακάτω σχόλια τα λάβαμε εδώ στο Blog στο άρθρο σχετικά με την απελευθέρωση πώλησης βρεφικού γάλατος (κλικ εδώ για να δείτε το άρθρο).

Πέτρος (επώνυμο δεν έχουμε): Eίμαι φαρμακοποιός και ως όφειλες να γνωρίζεις, γιατί είσαι πρώτα δημοσιογράφος και μετά χειροκροτητής των αποφάσεων του Λοβέρδου ενός πιτσιρικά που ακόμη δεν έχει μάθει να χάνει ως γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ,τα γάλατα πωλούνταν στα φαρμακεία με απόφαση των ευρωπαϊκών δικαστηρίων γιατί θεωρείται φάρμακο και έτσι έπρεπε να πωλείται από τα φαρμακεία, επίσης το κέρδος του φαρμακείου είναι μεικτό ορισμένο στο 13% για όλα τα γάλατα 1,2,3 ηλικίας άρα μάλλον κάπου άλλου πρέπει να ψάξεις την ακριβή τιμή του γάλατος σίγουρα όχι στο κέρδος του φαρμακείου, όπως καταλαβαίνεις δεν αρκεί να είσαι όμορφη για να είσαι δημοσιογράφος πρέπει να έχεις και λίγο μυαλό buona notte.


Ιωάννα Ανέστη (Ελληνίδα που ζει στην Ιρλανδία με την οικογένειά της):

Καλησπέρα σας,

Επιτέλους έγινε κι αυτο! Στην Ιρλανδία όπου γέννησα και τα δυο μου παιδιά πωλείται εδώ και χρόνια το γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας στα super market. Και απ ότι γνωρίζω και στις περισσότερες προηγμένες Ευρωπαϊκές χώρες. Όταν έπαιρνα την συγκεκριμένη μάρκα εδώ 9,30 μόλις ευρώ και ήρθα στην Ελλάδα διακοπές και το πήρα στο φαρμακείο 28 ευρώ έπαθα σοκ!!! Και όταν ρώτησα την φαρμακοποιό γιατί αυτή η διάφορα μου πε ότι η Ελληνική φόρμουλα έχει καλύτερα συστατικά! Ημαρτον! Μιλάμε για πολυεθνική εταιρεία! Μάλλον τον ενόχλησε τον κύριο από πάνω που θα χάσει κάτι της από το κέρδος του "γδαρσιματος" των Ελλήνων γονιών. Ειλικρινά λυπάμαι όταν διαπιστώνω ότι ένας λαός που μεταλαμπαδευε την φλόγα ως ένδειξη αδελφοσύνης και αλληλεγγύης, σήμερα κοιτάει μόνο την πάρτη του. Γι αυτό καταλήξαμε εκεί που είμαστε σήμερα.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ