Made in Greece τα ζυμαρικά «Άνω Ποροΐων»: Σερραϊκή χυλοπίτα, χυλοπιτάκι, παπαρδέλες… από βουβαλίσιο γάλα, χωρίς συντηρητικά
Το να βρεις ζυμαρικά εκεί έξω στην αγορά είναι εύκολο, το να βρεις όμως ζυμαρικά από καλό γάλα, θρεπτικά και χωρίς συντηρητικά θέλει αρκετό ψάξιμο.
Τα ζυμαρικά του παραδοσιακού εργαστηρίου στα Άνω Πορόια Σερρών είναι αγνά και παράγονται από εξαιρετικό βουβαλίσιο γάλα με αγάπη, μεράκι και σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Το εργαστήριο ζυμαρικών της κ. Γεωργίας Ανδρεάδου δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία παραδοσιακών ζυμαρικών εδώ και αρκετά χρόνια.
Είναι ένα σύγχρονο εργαστήριο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων με άρτιο τρόπο για ένα εξαιρετικά ποιοτικό αποτέλεσμα.
Τα κριτήρια επιλογής των πρώτων υλών είναι αυστηρά με στόχο την ασφαλή παραγωγή.
Τα παραδοσιακά ζυμαρικά παράγονται αποκλειστικά με βουβαλίσιο γάλα παραγωγής της φάρμας της κ. Ανδρεάδου από βουβάλια ελευθέρας βοσκής της Λίμνης Κερκίνης.
Το βουβαλίσιο γάλα σε σύγκριση με το αγελαδινό γάλα περιέχει 58% περισσότερο ασβέστιο, 40% περισσότερες πρωτεΐνες και 43% λιγότερη χοληστερόλη.
Είναι επίσης πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου και βιταμίνης Α. Είναι η ιδανική λύση για άτομα αλλεργικά στο αγελαδινό γάλα.
Χωρίς περίσσιες ποσότητες, τα ζυμαρικά «Άνω Ποροΐων» παράγονται ανάλογα με τη ζήτηση, ώστε να είναι πάντα φρέσκα και ποιοτικά, ενώ δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά.
Ο προτεινόμενος χρόνος βρασμού είναι τα 3 – 4 λεπτά. Για τη χυλοπίτα, το χυλοπιτάκι, τις παπαρδέλες είναι τα 2 λεπτά.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr