Φλερτ στα κοινωνικά μέσα: Αυτή η μάστιγα έχει γίνει τάση στην εποχή μας!
Φλερτ για το φλερτ και καληνύχτα σας!
Και γνωρίζεις κάποιον και σου χαμογελά και σε κάνει add στο Facebook (πολύ παράτολμο το τηλέφωνο…) και δώσ’ του like και ακόμη και love αν είναι τέλειο το check in που έκανες, και ξανά like, και που και που κανένα μήνυμα τύπου θα πας εκεί, δοκίμασες αυτό, θα είμαι και εγώ εκεί που έκανες interested, αν πάω θα σου στείλω.
Και σου στέλνει, «είμαι πίσω από το μπαρ έλα». Και πας.
Και αρχίζουν τα μπλα μπλα, μεταξύ των οποίων ο τύπος σε στοκάρει, σε κοιτάει σαν να σε γδύνει, οριακά νιώθεις άβολα, σου λέει πόσο όμορφη είσαι και πως σου πάει το κραγιόν αυτό, και αν είναι καινούρια τα πέδιλά σου και σου πετάει και ένα πρέπει να φύγω νωρίς αλλά στην πρώτη ευκαιρία να κανονίσουμε για ποτάκι, σύμφωνα με το tsemperlidou.gr.
Ο πληθυντικός ευγενείας τέρμα fail. Ποιος το κανονίζει δηλαδή; Εσύ ή εκείνος; Και επίσης πως ορίζεται η πρώτη ευκαιρία;
Και με τις φίλες σου κάθεσαι και αναλύεις τα πόσα like σου κάνει και πόσο φάνηκε να σε κοιτάζει και πότε να ορίσεις την πρώτη ευκαιρία;Δεν θα την ορίσεις. Γιατί δεν υπάρχει. Και τώρα μια χαρά ευκαιρία ήταν, αν ήθελε θα το πίνατε το ποτό και εδώ.Και κάθεσαι και αναρωτιέσαι τι έχεις, και αν είσαι τρελή που σε φλερτάρει αλλά δεν προχωράει στο να σου πει να βγείτε και λες δεν βαριέσαι; Θα του πω εγώ.
Και τρως ήττα, γιατί λογικά «ε γαμώτο, πολύ θα ήθελα αλλά ήρθε η δευτεροξαδέρφη της θείας μου και μας έχει καλέσει να πάμε για βόλτα στο πάρκο Τρίτση και δεν θα προλάβω σήμερα, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα επανέλθω».
Και πάλι ανάλυση με τις φίλες και πάλι ο τύπος κάνει like και μία αέναη παράκρουση.
Και κάπως έτσι δεν ορίζεται η πρώτη ευκαιρία για το ποτό αλλά ορίζεται το «κοινωνικό φλερτ».Ένα νέο είδος φλερτ που προέκυψε από τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτά τα δίκτυα που εξορισμού πρέπει να σε φέρουν πιο κοντά να κοινωνικοποιηθείς. Αλλά δημιούργησαν και κοινωνικά κατάλοιπα, όπως το κοινωνικό φλερτ το οποίο εναλλάσσεται μεταξύ οθόνης κινητού και real time (τυχαίας πάντα) συναναστροφής.
Ένα φλερτ που δεν έχει νόημα, σε κάνει να χαμογελάς παροδικά και σε έχει σε μία μόνιμη κατάσταση που μοιάζει με εκείνη που έστελνες εσύ πρώτη από το 5110 μήνυμα κα περίμενες να δεις την αναφορά παράδοσης και μετά να περιμένεις υποθέτοντας ότι ε μωρέ δεν το διάβασε ή δεν έχει κάρτα.
Δυστυχώς, στο κοινωνικό φλερτ πάντα το διαβάζει και πάντα έχει κάρτα, απλά έχει και άλλα tabs ανοιχτά με άλλες Μαρίες, Ελένες, Κατερίνες που καλύπτουν αυτές τις περίεργες ανάγκες επιβεβαίωσης από μία οθόνη. And we dislike that.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr