Αθερίνα με αρώματα πάπρικας και κύμινου από τον Άκη
Τι χρειάζεσαι:Υλικά1 κιλό αθερίνα 150γρ αλεύρι 100γρ. σιμιγδάλι 2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. πιπέρι (1 κ.γ. κύμινο, 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη, 1 κ.γ. παπρικα γλυκιά) προαιρετικά
Τι χρειάζεσαι:
Υλικά
1 κιλό αθερίνα
150γρ αλεύρι
100γρ. σιμιγδάλι
2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πιπέρι
(1 κ.γ. κύμινο, 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη, 1 κ.γ. παπρικα γλυκιά) προαιρετικά
Πώς το φτιάχνεις:
Ανακατεύω τα υλικά για το αλεύρωμα και βουτάω εκεί τα ψάρια. Τηγανίζω σε καυτό λάδι για πολύ λίγο χρόνο.
Μικρά μυστικά:
Προσέχουμε τη θερμοκρασία του λαδιού και το χρόνο ψησίματος γιατί το ψάρι είναι πολύ μικρό και μπορεί να καεί αμέσως.
Πηγή: oisyntagesmoy.gr
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr