Πέθανε ο Τζον Γκίλμπερτ Γκετί εγγονός του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο - Η τραγική μοίρα της οικογένειας με αλλεπάλληλους θανάτους (Φωτό)

Η κατάρα της οικογένειας Γκετί...

Πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών ο Τζον Γκίλμπερτ Γκετί, εγγονός του μεγιστάνα του πετρελαίου Ζαν Πολ Γκετί. Όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες.

θάνατο του μουσικού, επιβεβαίωσε η οικογένειά του. «Με βαριά καρδιά, ο Γκόρντον Γκέτι ανακοινώνει το θάνατο του γιου του, Τζον Γκίλμπερτ Γκέτι», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του πατέρα του και συνθέτη Γκόρντον Γκέτι, προσθέτοντας πως ο Τζον ήταν «ένας ταλαντούχος μουσικός που λάτρευε το ροκ εν ρολ».

Τζον αφήνει πίσω την κόρη του, Άιβι Γκετί, την οποία αγαπούσε εκτός ορίων, και τους αδερφούς του, Πίτερ και Μπίλι. Ο αδερφός του, Άντριου, πέθανε πριν τον Τζον. Η μητέρα του Τζον, Αν Γκίλμπερτ Γκέτι, πέθανε φέτος τον Σεπτέμβριο».

Η κόρη του δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, μαζί με διάφορες φωτογραφίες με τον πατέρα της.

«Ο πατέρας μου ήταν ο πιο καταπληκτικός άνθρωπος στο πλανήτη και πάντα θα είμαι η πιο περήφανη κόρη. Σε αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά... Η ζωή είναι σκληρή μερικές φορές... Δεν έχω έναν αλλά δυο φύλακες αγγέλους να με κοιτάζουν πλέον... Αυτές είναι μερικές αγαπημένες μου φωτογραφίες του (και εγωιστικά μερικές δικές μας)», έγραψε η ίδια.

Η ιστορία της οικογένειας…

με τους New York Times, ο πατέρας του Τζον, Γκόρντον, κλασικός μουσικός και φιλάνθρωπος, βοήθησε στην πώληση της επιχείρησης του πατέρα του, Getty Oil, μετά τον θάνατο του δισεκατομμυριούχου το 1973.

Όταν έγινε μοναδικός δικαιούχος του ύψους 4.1 δισεκ. δολαρίων καταπιστεύματος της οικογένεια, διαχώρισε την περιουσία σε έξι ξεχωριστά καταπιστεύματα. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του Γκόρντον ανέρχεται σε 2.1 δισεκ. δολάρια.

Η «κατάρα» των Γκέτι

Ο Γκόρντον Γκετί, πατέρας του Τζον, έχασε δύο αδέρφια του το ένα από υπερβολική δόση ναρκωτικών και το άλλο από καρκίνο, ενώ και μία από τις νύφες του πέθανε από ηρωίνη.

Ακόμα, ένα ανιψιός του υπέστη εγκεφαλικό από χρήση ναρκωτικών και πλέον κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ και μία ανιψιά του έχει προσβληθεί από HIV.

Τέλος ο αδερφός του Τζον, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του πριν από έξι χρόνια σε ηλικία 47 ετών.

Φωτογραφίες: Instagram - @ivygetty

 

Επίσης, χαρακτηριστική είναι η ιστορία του Ζαν Πολ Γκετί, του πατριάρχη της δυναστείας, που είχε αρνηθεί να δώσει λύτρα στους απαγωγείς του εγγονού του με αποτέλεσμα να του κόψουν το αυτί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ