Συγκλονιστικός ο Άντονι Ντελόν μιλά για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του : Ήταν μια λέαινα σε σώμα σπουργιτιού (φώτο)

" Ο καρκίνος ήταν ανεξέλεγκτος. Πόσος καιρός τη ρώτησα. - Λίγες εβδομάδες ή λίγοι μήνες με κάποια ιατρική βοήθεια - μου απάντησε. Ήταν βίαιο".

Στις 21 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή η Ναταλί Ντελόν. Ήταν η μόνη σύζυγος του Αλέν Ντελόν. Η γνωστή ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε με τον σύζυγο της στην ταινία "Ο Σαμουράι". 

Παρά το γεγονός ότι ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού κατέληξε σε ένα θυελλώδες διαζύγιο, οι δύο ηθοποιοί διατήρησαν καλές σχέσεις για χάρη του μοναχογιού τους Άντονι Ντελόν.

 

Ο Άντονι Ντελόν σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην Paris Match, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του.

Στις 2 Ιανουαρίου, ο Αλέν , ο Άντονι και η Ναταλί Ντελόν βρέθηκαν για τελευταία φορά όλοι μαζί στο στο διαμέρισμά του Άντονι,  κοντά στο Λούβρο του Παρισιού.

Ήταν η τελευταία τρυφερή οικογενειακή συνάντηση, πριν φύγει από τη ζωή η Ναταλί Ντελόν.

 

Στο τελευταίο τεύχος της Paris Match ο Άντονι Ντελόν λέει για τη μητέρα του: "Ήταν μια λέαινα στο σώμα ενός σπουργιτιού. Λεπτή , μικροκαμωμένη, προικισμένη με τεράστια ζωτικότητα και θετική ενέργεια, άνθρωπος με μεγάλη κουλτούρα.

Ήταν μια γυναίκα που η ψυχική και διανοητική της δύναμη ξεπερνούσε κατά πολύ το μέσο όρο. Κανείς δεν μπορούσε να της φέρει εμπόδια όταν έβαζε κάτι στο μυαλό της. Ήταν λαμπερή σαν τον ήλιο". 

Ο γιος της Ναταλί και του Αλέν Ντελόν θυμάται τι του είπε η μητέρα του όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας , το Νοέμβρη του 2019: "Μου είπε: "Είμαι 78 χρονών. Είχα μια ωραία ζωή. Δεν θέλω το σώμα μου να αποσυντεθεί με χημειοθεραπεία"

Σε μια συγκινητική κατάθεση ψυχής , ο Άντονι Ντελόν θυμάται τη στιγμή που έμαθε ότι η μητέρα του θα πεθάνει: " Ο καρκίνος ήταν ανεξέλεγκτος. Πόσος καιρός τη ρώτησα. - Λίγες εβδομάδες ή λίγοι μήνες με κάποια ιατρική βοήθεια - μου απάντησε. Ήταν βίαιο. Μόλις έμαθα ότι θα πέθαινε σε λίγο. Ύστερα μου είπε ότι η πρώτη της σκέψη όταν έμαθε ότι πεθαίνει ήταν: Σκ@τ@ ο Άντονι τα άκουσε όλα! Ήθελε να με προστατέψει για άλλη μια φορά. Όπως κάνει μια μητέρα όταν βάζει το χέρι της στα μάτια του παιδιού της για να μη δει το αίμα να τρέχει από μία πληγή". 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr