Τopwoman η Αγγελική Aρκάδη: Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ - Η δική της ιστορία στον αθλητισμό

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο! 

Η Αγγελική Αρκάδη αποτελεί τη Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ,  διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς εργάζεται σε αυτόν από το 1991 εστιάζοντας στον τομέα του Τύπου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

 

a person smiling for the camera

Το who is who της

Η Αγγελική είναι απόφοιτος του  «Ecole Jeanne D ’Arc» του Πειραιά και έχει λάβει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο Νομικής Αθηνών. Σήμερα κατέχει την θέση της Γενικής Διευθύντριας ΑΕΚ ΠΑΕ και είναι Υπεύθυνη για την επικοινωνία με την UEFA σε επίπεδο Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων.

Profile photo of Angeliki Arkadi

Η Αγγελική είναι μέλος της ομάδας εργασίας Marketing του European Club Association –ECA - (κύκλος 2019-2023) και διδάσκει στο Μεταπτυχιακό - Sports Management που συνδιοργανώνουν οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το IST College, ενώ είναι Μέλος ΔΣ του Συμβουλευτικού οργάνου του Deere School of Business & Economics (Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021).

eurokinissi

Η Αγγελική έχει προϋπηρεσία σε θέσεις όπως Μέλος των UEFA Venue Directors (2002-2004) στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του Champions League, Venue Media Manager για το άθλημα του ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004, επίσης, ήταν μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Τελικού του UEFA Champions League, που διοργανώθηκε στην Αθήνα το 2007, Διευθύντρια Media στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ & Παραγωγός εκπομπής με θέμα «αθλητισμός και πολιτισμός» στον Αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FΜ. Παράλληλα έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πολλά διεθνή Αθλητικά συνέδρια, International Sports Seminar organized by FARE με θέμα το ρόλο της γυναίκας στο ποδόσφαιρο, 1ST Athens Women Football Summit με θέμα « H ισότητα των φύλων είναι μια πραγματικότητα» και πολλά άλλα. Μιλάει Αγγλικά & Γαλλικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ