Γυαλιά HUGO: Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022

Για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2022, τα Γυαλιά HUGO παρουσιάζουν νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως

Η σειρά

«Authentic» περιλαμβάνει νέα γεωμετρικά σχήματα για άνδρες και γυναίκες, που διατίθενται σε μια δυναμική γκάμα χρωμάτων και μοτίβων που κοσμούν είτε τον σκελετό ή τους φακούς. Με την μάρκα τους να ξεχωρίζει χάρη στο νέο πλαστικό μονόγραμμα HUGO, τα μοντέλα αυτά περιλαμβάνουν και ένα κορδόνι με τη φράση «HUGO YOUR OWN WAY» που τα καθιστά ξεκάθαρη δήλωση μόδας.

Τα νέα και ευέλικτα γυαλιά ηλίου και οράσεως με το «Rubber Logo» είναι κατασκευασμένα από ασετάτ και φέρουν την ελαστική πλακέτα διπλής έγχυσης με το λογότυπο HUGO για ακόμη περισσότερο στιλ.

«AUTHENTIC»: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HG 1218/S

Ανδρικά γυαλιά ηλίου σε αυστηρά τετραγωνισμένο σχήμα από ασετάτ, διαθέσιμα σε μια δυναμική γκάμα χρωμάτων και μοτίβων. Τα μοντέλα διαθέτουν το νέο πλαστικό μονόγραμμα HUGO και ένα κορδόνι με τη φράση «HUGO YOUR OWN WAY» που τα καθιστά ξεκάθαρη δήλωση μόδας.

«AUTHENTIC»: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HG 1219/S

Ανδρικά γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο τετραγωνισμένο σχήμα από ασετάτ, διαθέσιμα σε μια δυναμική γκάμα χρωμάτων και μοτίβων. Τα μοντέλα διαθέτουν το νέο πλαστικό μονόγραμμα HUGO και ένα κορδόνι με τη φράση «HUGO YOUR OWN WAY» που τα καθιστά ξεκάθαρη δήλωση μόδας.

«AUTHENTIC»: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HG 1221

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε σχήμα δάκρυ από ασετάτ, διαθέσιμα σε μια δυναμική γκάμα χρωμάτων και μοτίβων. Τα μοντέλα διαθέτουν το νέο πλαστικό μονόγραμμα HUGO και ένα κορδόνι με τη φράση «HUGO YOUR OWN WAY» που τα καθιστά ξεκάθαρη δήλωση μόδας.

«AUTHENTIC»: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HG 1223

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε τετραγωνισμένο σχήμα από ασετάτ, διαθέσιμα σε μια δυναμική γκάμα χρωμάτων και μοτίβων. Τα μοντέλα διαθέτουν το νέο πλαστικό μονόγραμμα HUGO και ένα κορδόνι με τη φράση «HUGO YOUR OWN WAY» που τα καθιστά ξεκάθαρη δήλωση μόδας.

 

«AUTHENTIC»: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HG 1220/S

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα από ασετάτ, διαθέσιμα σε μια δυναμική γκάμα χρωμάτων και μοτίβων. Τα μοντέλα διαθέτουν το νέο πλαστικό μονόγραμμα HUGO και ένα κορδόνι με τη φράση «HUGO YOUR OWN WAY» που τα καθιστά ξεκάθαρη δήλωση μόδας.

 

«AUTHENTIC»: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HG 1222

Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε τετραγωνισμένο σχήμα από ασετάτ, διαθέσιμα σε μια δυναμική γκάμα χρωμάτων και μοτίβων. Τα μοντέλα διαθέτουν το νέο πλαστικό μονόγραμμα HUGO και ένα κορδόνι με τη φράση «HUGO YOUR OWN WAY» που τα καθιστά ξεκάθαρη δήλωση μόδας.

 

«RUBBER LOGO»: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HG 1195/S

Ανδρικά γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα από ασετάτ με την ελαστική πλακέτα διπλής έγχυσης με το λογότυπο HUGO.

 

«RUBBER LOGO»: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HG 1200

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε ορθογώνιο σχήμα από ασετάτ με την ελαστική πλακέτα διπλής έγχυσης με το λογότυπο HUGO και άνετη, εύκαμπτη σαρνιέρα στους βραχίονες για τέλεια εφαρμογή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ