Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το σπουδαίο νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Δία στον Ταύρο - Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της γης

Τι επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Το σπουδαίο νέο της Τρίτης είναι η είσοδος του Δία στον Ταύρο. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει μέχρι τις 25/05/24, δηλαδή για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της γης: Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Μέρος της εύνοιας του θα λάβουν και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες. Μπορείτε να διαβάσετε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η σπουδαία πλανητική αλλαγή στο αφιερωματικό άρθρο πατώντας εδώ. Κατά τα άλλα, η Σελήνη θα εξακολουθήσει να κινείται στον Κριό σχηματίζοντας μόνο μια κύρια όψη, τη σύνοδο με τον Χείρωνα, δημιουργώντας αίσθημα βιασύνης στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα έχουν μια πιο απαιτητική και φορτωμένη με υποχρεώσεις ημέρα.

ΚΡΙΟΣ 

Ο Δίας παίρνει την άγουσα από το ζώδιο σας σήμερα, έχοντας φυσικά αφήσει παρακαταθήκη μια ανανεωμένη αίσθηση πίστης στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας. Η νέα του θέση στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας αναλύεται διεξοδικά στο ειδικό άρθρο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Από δω και κάτω στόχος είναι όχι μόνο τα λεφτά… εννοείται κι αυτά, αλλά γενικότερα η απόκτηση μεγαλύτερης ασφάλειας τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Από τώρα με μικρά βήματα μέχρι τον Μάιο του 2024 θα καταφέρετε να οικοδομήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σας και να προοδεύσετε κιόλας. Κατά τα άλλα, σήμερα θα νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα που κατέχουν σημαντική θέση στη ζωή σας είτε είναι σε προσωπικό επίπεδο σύντροφος και φίλοι, είτε με τους συνεργάτες σας. Τις απογευματινές ώρες δεν θα αποφύγετε κάποιο εκνευρισμό ή μια αίσθηση πίεσης με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας. Προσοχή και στην υγεία οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Την τελευταία φορά που ο Δίας ήταν στο ζώδιο σας ήταν 12 χρόνια πριν κι από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν και πολύ περισσότερα σας δυσκόλεψαν τα προηγούμενα χρόνια ιδίως με την επιρροή του Κρόνου από τον Υδροχόο. Από σήμερα όμως επιστρέφει στο ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας κι αυτό αν μη τι άλλο είναι λόγος για να χαίρεστε. Η επιρροή του Δία στο ζώδιο σας αναλύεται διεξοδικά σε ιδιαίτερο άρθρο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Με την επιρροή του εξελίσσεστε, σημειώνετε πρόοδο και διαμορφώνετε με διαφορετικό τρόπο τις συνθήκες στη ζωή σας. Κατά τα άλλα, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας περισσότερο άγχος για τις υποχρεώσεις σας, αλλά και κάποια εμπόδια ίσως στη δράση σας τις απογευματινές ώρες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr