Η Millie Bobbie Brown είναι η Woman Of The Year για το Glamour! Με το πιο elegant μαύρο φόρεμα παρέλαβε το βραβείο

Η "Eleven" του Stanger Things μεγάλωσε και εντυπωσιάζει!

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα! Ξεχάστε το κοριτσάκι από το Stranger Things!

Η 19χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην εκδήλωση του περιοδικού Glamour για τα βραβεία Women Of The Year στη Νέα Υόρκη και μαγνήτισε τα βλέμματα με το κομψό outfit της.

Η Millie φόρεσε ένα αμάνικο μεταξωτό maxi μαύρο φόρεμα, στολισμένο με μια απίθανη μεταλλική λεπτομέρεια. Δίπλα της ήταν και ο αρραβωνιαστικός της, Jane Bongiovi, γιος του θρυλικού τραγουδιστή Τζον Μπον Τζόβι.

Instagram @milliebobbybrown

Σε δημοσίευσή της στο Instagram η Millie Bobbie Brown σχολίασε: "Μια τόσο υπέροχη βραδιά γεμάτη αγάπη και γιορτή. Ένιωσα τόσο πολύ αγαπημένη που είχα και τη μαμά και τον μπαμπά μου και την Αμερικανίδα μαμά μου εκεί για μένα! Και ο αρραβωνιαστικός μου, τον οποίο αγαπώ απεριόριστα! Ένιωσα τόσο ξεχωριστή. Ζήτω εγώ. Ζήτω οι γυναίκες."

Διαβάστε επίσης: Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Αντιδράσεις για τον αρραβώνα της σε ηλικία μόλις 19 ετών - «Θα χωρίσουν σε ένα χρόνο» (φωτό)

Επιπλέον, η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, όταν παρέλαβε το βραβείο, έκανε ένα γλυκό νεύμα στη μελλοντική πεθερά της, Dorothea Hurley, τη μαμά του αρραβωνιαστικού της Jacob Bongiovi.

Ειδικότερα, η μαμά του Jake, Dorothea, της παρέδωσε το βραβείο, με τις δύο γυναίκες να μοιράζονται μια ζεστή αγκαλιά στη σκηνή.

'Σε ευχαριστώ, Dorothea, για τα καλά σου λόγια. Σημαίνει τόσα πολλά για μένα που είσαι εδώ απόψε. Το πάθος σου να βοηθάς τους άλλους με το ανθρωπιστικό σου έργο με εμπνέει και ελπίζω να γίνω η μισή από τη γυναίκα που είσαι εσύ', είπε η Millie, σύμφωνα με το Glamour .

'Η Dorothea έχει μεγαλώσει τον γιο της, τον αρραβωνιαστικό μου, να αισθάνεται άνετα γύρω από δυνατές γυναίκες. Να βλέπει τις γυναίκες ως ίσες. Να είναι σύμμαχος, που είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε".

'Οι μητέρες που κάνουν αυτές τις ανοιχτές και διαφανείς συζητήσεις με τους γιους τους μπορούν να προωθήσουν την ισότητα των φύλων για τη γενιά μου και την επόμενη'.

Έκανε επίσης μια αναφορά στη δική της μητέρα, την Kelly Brown, αποκαλώντας την "το πρόσωπο που με ανέθρεψε και με μεγάλωσε, ενώ με ενθάρρυνε να αγωνίζομαι για τα όνειρά μου και με έκανε πιο δυνατό άνθρωπο".

'Σε ευχαριστώ που μου σήκωσες το πηγούνι ψηλά και σκούπισες τα δάκρυά μου. Που μου κρατάς το χέρι όταν φοβάμαι. Που με αγαπάς άνευ όρων. Η καρδιά και η ψυχή σου είναι όλα όσα θέλω να γίνω και ακόμα περισσότερα", δήλωσε.

Διαβάστε επίσης: Millie Bobbie Brown: Η Eleven του "Stranger Things" μεγάλωσε & "βαρέθηκε" τη σειρά - "Είμαι έτοιμη να πω ευχαριστώ και αντίο"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr