Πρίγκιπας της Βενετίας: Ο Εμανουέλε Φιλιμπέρτο της Σαβοΐας ποζάρει για τη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της χρονιάς με τη σύζυγο και τις κόρες του - Κούκλες οι γυναίκες της ζωής του

Μια φωτογραφία γεμάτη τρυφερότητα 

Μια οικογενειακή φωτογραφία από τα Χριστούγεννα ανέβασε ο Πρίγκιπας της Βενετίας, Εμανουέλε Φιλιμπέρτο της Σαβοΐας, για να ευχηθεί για τις Άγιες Μέρες. O Πρίγκιπας έγραψε στα Ιταλικά "Τις καλύτερες ευχές μας για ειρηνικά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος" και ποζάρει σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μαζί τη σύζυγό του πριγκίπισσα Κλοτίλδη και τις κόρες τους, την πριγκίπισσα Βιτόρια και την πριγκίπισσα Λουίζα. Μάλιστα, το ντύσιμό τους έχει τον ίδιο χρωματισμό με την φωτογραφία που είναι ασπρόμαυρη, έαφού όλοι τους φορούν μαύρα ρούχα! 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρίγκιπας της Βενετίας, γόνος του πρώην ιταλικού βασιλικού Οίκου της Σαβοΐας και ο μόνος εγγονός του Ουμβέρτου Β΄, τελευταίου βασιλιά της Ιταλίας, μοιοράζεται στιγμές με την οικογένειά του, αφού φαίνεται ότι έχει αδυναμία στα κορίτσια του! Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, είχε επέτειο και γιόρτασε την αποκαλούμενη ως 'επέτειο της πορσελάνης', αφού έκλεισε με την Κλοτίλδη 20 χρόνια γάμου! 

 

 

 

Ο τρυφερός μπαμπάς, που είναι και ένας πολύ ωραίος άντρας, έχει μεγάλη αδυναμία και στις κόρες του και είναι κάτι που δεν το κρύβει, είτε γιατί δεν θέλει, είτε γιατί δεν μπορεί!

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόσφατα, ανέβασε και μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια να φορά φανέλες της ποδοσφαρικής ομάδας A.C. Savoia, την οποία προφανώς υποστηρίζει ο Ιταλός Πρίγκιπας! 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ