Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση στην Ελλάδα – Πήγαν να δούνε Μαρινέλλα, Μαγγίρα

Το ζευγάρι διασκέδασε χαρούμενο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ακούγοντας Μαρινέλλα

Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, να διασκεδάζουν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε σε πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Πρωινό ΣουΣού», το ζευγάρι κάθεται δίπλα δίπλα και παρακολουθεί την αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρινέλλα που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο κέντρο με την Μπέτυ Μαγγίρα.

 

Πρόκειται για μία από τις λιγοστές φορές που ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίζεται δημόσια με την Αλεξάνδρα Νίκα και μάλιστα αυτή τη φορά φαίνεται πως πρόκειται για επίσημη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό ΣουΣού» από τη Μαίρη Αυγερινοπούλου δεν έδειξε κανένας από τους δύο να κρύβεται αλλά «Διακριτικά έφτασαν και έφυγαν μαζί». Ακόμη, η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Ήταν πάρα πολύ διακριτικοί. Ήρθαν με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο κόσμος πλησίασε τον Κωνσταντίνο Αργυρό κι εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι».

 

 

Η δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί. Η Αλεξάνδρα Νίκα πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, εκεί όπου σπουδάζει και δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Θα λέγαμε ότι είναι μια σχέση από μεγάλη απόσταση».

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Αργυρός - Αλεξάνδρα Νίκα: Σπανιότατη κοινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι - Στο αεροδρόμιο ο τραγουδιστής δίπλα στη μελαχρινή καλλονή

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ