Πρίγκιπας William: Φουντώνουν ξανά οι φήμες για το ειδύλλιο με την αριστοκράτισσα Rose Hanbury - Σε τι οφείλεται πραγματικά η απουσία της μέλλουσας Βασίλισσας; (φωτό & βίντεο)

Τι συμβαίνει στο Παλάτι;

Η ανάρρωση της Πριγκίπισσας Kate από το χειρουργείο στην κοιλιά συνεχίζεται.

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό, όμως δεν είναι καλές.

Από τον χαμό με το photoshop και τις διάσπαρτες φωτογραφίες των παπαράτσι και την γενική απουσία της Πριγκίπισσας, τώρα στο προσκήνιο έχει έρθει μία ακόμα φήμη. 

Ποια είναι αυτή;

Ο Πρίγκιπας William και μία από τις πρώην στενές φίλες της Κέιτ, Rose Hanbury, σύμφωνα με αυτά που ακούγονται, μάλλον έχουν έρθει σε επαφή.

Το όνομα της Rose και οι φήμες για μια υποτιθέμενη σχέση με τον William επανήλθαν στο προσκήνιο αφού ο παρουσιαστής Steven Colbert αφιέρωσε σχεδόν τρία λεπτά για αυτό το θέμα στο πρόγραμμα της Τρίτης του The Late Show. 

instagram

Σε μια προσέγγιση με γλώσσα στο μάγουλο, ο Colbert είπε ότι είχε κάποια ανησυχητικά νέα για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

«Καθώς μιλούσαμε σε αυτό το σόου χθες, το βασίλειο έχει φτερουγίσει από τη φαινομενική εξαφάνιση της Kate Middleton. Λοιπόν, τώρα, τα λαγωνικά του διαδικτύου υποθέτουν ότι η απουσία της Kate μπορεί να σχετίζεται με την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της και του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας William», είπε ο Colbert.

Διαβάστε ακόμα: Ρόουζ Χάνμπερι, ετών 38: Οι φήμες την θέλουν να είναι η ερωμένη του πρίγκιπα Ουίλιαμ - Αριστοκράτισσα, διαφορετική από την Κέιτ (φωτό)

Αργότερα πρόσθεσε: «Έτσι, νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα - πείτε το μαζί μου - Η μαρκησία του Cholmondeley ..., υπήρχαν φήμες για σχέση μεταξύ του William και της Rose από το 2019. Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ τότε, όταν η Κέιτ υποτίθεται ότι τον αντιμετώπισε, το γέλασε, λέγοντας ότι δεν έγινε τίποτα με αυτό. "Χαχα", πάντα μια καλή απάντηση όταν η γυναίκα σου σε κατηγορεί για εξαπάτηση».

Η φήμη αυτή έχει φουντώσει στο εξωτερικό και κάνει έξαλλους τους φιλοβασιλικούς.

Ο λαός της Αγγλίας αγαπά πολύ την Κέιτ και δεν θέλει να πιστεύει ότι τώρα που είναι άρρωστη και αναρρώνει, ο σύζυγός της και μελλοντικός Βασιλιάς έχει εξωσυζική σχέση, όπως ακριβώς έκανε και ο πατέρας του Κάρολος στην προηγούμενη λατρεμένη τους Πριγκίπισσα Νταιάνα. 

Ποια είναι όμως η Ρόουζ Χάνμπερι

Γεννημένη στις 15 Μαρτίου 1984 η Rose είναι πρώην μοντέλο και σύζυγος του 7ου μαρκησίου του Cholmondeley, David Rocksavage, ο οποίος είναι 24 χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν.

Παντρεύτηκαν το 2009, με δημοσίευμα του Hello! να αναφέρει τότε, σύμφωνα με το newidea.com.au ότι «τον Ιούνιο του 2009 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του. Την επόμενη μέρα  αποκαλύφθηκε ότι περίμεναν παιδί και παντρεύτηκαν μόλις μια μέρα αργότερα».

Η ίδια έχει αριστοκρατικές ρίζες, αλλά και σχέσεις με τους Βρετανούς royals αφού γιαγιά της ήταν η λαίδη Ελίζαμπεθ Λάμπαρτ - η οποία υπήρξε μια από τις παράνυμφους της αείμνηστης Ελισάβετ, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Η Rose και ο David έχουν μαζί τρία παιδιά: τα δίδυμα αγόρια Alexander και Oliver, καθώς και μια κόρη που ονομάζεται Iri. Μένουν όλοι μαζί  στο κτήμα Houghton Hall στο Norfolk, το οποίο τυχαίνει να βρίσκεται σχεδόν δίπλα από την εξοχική κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Μάλιστα η ίδια στο παρελθόν φαίνεται πως ήταν πολύ καλή φίλη με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ωστόσο από το 2019 αναφέρεται ως «αντίζηλος» της Μίντλετον. Η Sun, σύμφωνα με το thenews.com.pk, είχε γράψει ότι οι δύο γυναίκες είχαν μια «τρομερή σύγκρουση».

Την ίδια ώρα ο Ουίλιαμ φέρεται επίσης παλιά να είχε πολύ καλές σχέσεις με τον σύζυγο της φερόμενης ερωμένης του, όμως αυτό μάλλον δεν ισχύει πλέον.

Πάντως η Ρόουζ ήταν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο, δεν φωτογραφήθηκε με κανένα από τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Λέτε ο γιος να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα;
Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Γουίλιαμ - Rose Hanbury: Ποια είναι η 39χρονη μαρκησία με την οποία βγήκε ραντεβού ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ