Εξώφυλλο το τέλος ενός μεγάλου έρωτα για το Νικόλαο & την Τατιάνα της Ελλάδας- Το Point de Vue ξεδιπλώνει το ειδύλλιο 14 ετών - Η Ελλάδα, οι Σπέτσες, τα νησιά, η φωλιά τους

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στις 19/4

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το διαζύγιο του πρίγκιπα Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η επίσημη ανακοίνωση βγήκε την Παρασκευή, 19 Απριλίου από την ιστοσελίδα της Βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: Χώρισαν ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ - Έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας

Έκτοτε, πέραν από τα ελληνικά και τα ξένα μέσα έχουν κάνει πολλά αφιερώματα στη ζωή τους.

Έτσι και το Γαλλικό περιοδικό, Point de Vue, το οποίο μάλιστα έβαλε και εξώφυλλο το πρώην ζεύγος.

Παρουσιάζει μία λεπτομερή αναδρομή στο γάμο τους στις Σπέτσες αλλά και στο ειδύλλιο που κράτησε 14 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Πρίγκιπας Νικόλαος- Τατιάνα Μπλάντνικ: Η γνωριμία, ο ρομαντικός γάμος στις Σπέτσες και το απρόσμενο royal διαζύγιο (φωτό)

instagram @poitdevue

"Οι «εραστές των Σπετσών» δεν θα γιορτάσουν τη δέκατη τέταρτη επέτειο του γάμου τους, αυτοί που είπαν το «ναι» το 2010 στο αγαπημένο νησίτης βασιλικής οικογένειας.

Στις 19 Απριλίου, ο δεύτερος γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου και της όμορφης Ελβετίδας, γεννημένης στη Βενεζουέλα, ανακοίνωσαν ότι έβαλαν τέλος στο γάμο τους.", σημείωσε χαρακτηριστικά το Point de Vue.

Διαβάστε ακόμη: Υπήρξαν τρίτα πρόσωπα στο γάμο Τατιάνα Μπλάτνικ-Πρίγκιπα Νικόλαου; Τα σύννεφα από το 2019 & οι χωριστοί δρόμοι

Τι προβλέπει ο νόμος μετά το διαζύγιο

«Κατά τον ελληνικό νόμο, αρμόδια για την έκδοση του διαζυγίου είναι τα δικαστήρια της τελευταίας κατοικίας των συζύγων. Νομίζω ότι για το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι η Ελλάδα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποκτήματα ενός ζευγαριού μέσα στον γάμο, η σύζυγος δικαιούται το 1/3, αλλά είναι μαχητό τεκμήριο. Δηλαδή μπορεί είτε να βγουν περισσότερα χρήματα, είτε να επιδικάσουν τα δικαστήρια λιγότερα χρήματα», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κεχαγιόγλου, γνωστός ποινικολόγος μέσα από την εκπομπή "Super Κατερίνα".


«Το 1/3 το θεωρεί ο νόμος από τη στιγμή του γάμου και μετά, δηλαδή εάν η σύζυγος, εν προκειμένω, συνέβαλε στην αύξηση της περιουσίας του συζύγου της και με ποιον τρόπο. Βγαίνουν αποφάσεις δικαστικές που λένε ότι επειδή ανέθρεψε τα παιδιά, ή επειδή τον στήριξε ηθικά ή επαγγελματικά, ή ήταν αφανώς στις επιχειρήσεις του, έχει συμμετοχή μεγαλύτερη ή μικρότερη από το κανονικό. Αυτό ζητάνε συνήθως στις αγωγές, αλλά το 1/3 το δίνει ο νόμος. Τα αποκτήματα κρίνονται από τον τόπο κατοικίας του εναγόμενου. Αν, δηλαδή, γίνει αγωγή της συζύγου κατά του συζύγου, τότε κρίνονται με βάση το ποια είναι η κατοικία του συζύγου, είναι αρμόδια τα αντίστοιχα δικαστήρια. Το προγαμιαίο συμβόλαιο, αν υπήρξε στο εν λόγω ζευγάρι, δεν ισχύει στην Ελλάδα, αλλά στην Αμερική», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr