Πρίγκιπας William: Απογοητευμένος και πικραμένος - Είδε την αγαπημένη του ομάδα να χάνει 4-2 από τον Ολυμπιακό (φωτό & βίντεο)

Στο Βίλα Παρκ για να δει την αγαπημένη του ομάδα βρέθηκε ο πρίγκιπας William όμως την είδε να χάνει από τον δικό μας Ολυμπιακό

Φανατικός οπαδός της Άστον Βίλα, ο πρίγκιπας William δεν θα μπορούσε να λείψει τον σπουδαίο αγώνα της ομάδας του για τα ημιτελικά Conference League, ελπίζοντας από από χθες θα... πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό.

Δυστυχώς για τον πρίγκιπα, ευτυχώς για εμάς τους Έλληνες αυτό δεν έγινε και μάλλον δεν θα γίνει, αφού ο Ολυμπιακός... φιλοδώρησε την ομάδα του με 4άρα.

Ούτε τα γενέθλια της κόρης του, πριγκίπισσας Σάρλοτ, δεν θα εμπόδιζαν τον πρίγκιπα William από το να βρεθεί στο ματς σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακός: «Τρέλανε» την Ευρώπη με το 4-2 εκτός έδρας στα ημιτελικά του Conference League: Αποθέωση από τα διεθνή ΜΜΕ (φωτό & βίντεο)

Ο πρίγκιπας William λοιπόν εθεάθη να συμμετέχει ενεργά σε συζητήσεις με τους γύρω του στα executive boxes και να επισημαίνει διάφορα πράγματα που συνέβαιναν μέσα στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας στα δύο γκολ της ομάδας του και δείχνοντας απογοητευμένος όταν ο αντίπαλος Ολυμπιακός έβαζε κάποιο γκολ.


Μπορεί το πρόγραμμά του να είναι φορτωμένο και να έχει να αντιμετωπίσει πολλά οικογενειακά θέματα δεδομένης της διάγνωσης του καρκίνου τόσο του πατέρα του όσο και της συζύγου του, ωστόσο, έδειχνε χαλαρός παρακολουθώντας την Άστον Βίλα σε δράση.


Κρυμμένος στο box με τους φίλους του, ο Γουίλιαμ κάποια στιγμή εθεάθη να χτυπά τη γροθιά του σε μια εκτόνωση πανηγυρικής συγκίνησης, όταν νόμιζε ότι ο Λέον Μπέιλι είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, προτού τελικά ακυρωθεί το γκολ του, ενώ έδειχνε θλιμμένος με το τελικό 2-4 σκορ.

Η επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Villa Park πραγματοποιείται την ίδια μέρα με τα γενέθλια της κόρης του, πριγκίπισσας Σάρλοτ. 

Μάλιστα, η οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα ένα πορτρέτο της 9χρονης πριγκίπισσας, με φωτογράφο την Κέιτ Μίντλετον, για να σηματοδοτήσει το γεγονός όπως είθισται να κάνει η βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το επίσημο πορτραίτο για τα 9α γενέθλια της - Τραβήχτηκε ξανά από τη μητέρα της, πριγκίπισσα Κέιτ (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ