Το ανακαινισμένο “Ble Pavillon” άνοιξε τις πόρτες του - Πέγκυ Ζήνα, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ζήνα Κουτσελίνη ήταν εκεί! (φωτό)

Πλήθος celebrities από την ελληνική showbiz τίμησε με την παρουσία του

Το ανακαινισμένο “Ble Pavillon” ανοίγει τις πόρτες του, με την υπογραφή του Αθανάσιου Κυρατσού!

Ο αρχιτέκτονας Αθανάσιος Κυρατσούς υλοποίησε το όραμά του για το “BLE PAVILLON”, ανακαινίζοντας τον χώρο ώστε να αναδειχθεί η πολυτέλεια και η αισθητική του.

Κρυμμένο μέσα σε πυκνή βλάστηση και περικυκλωμένο από τα νερά του Σαρωνικού, το “BLE PAVILLON” είναι ένας χώρος όπου η απλότητα συναντά την πολυτέλεια. Η ανακαινισμένη του έκδοση, με θέα το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί τα πιο ιδιαίτερα και κοσμοπολίτικα events της πόλης.

Οι επισκέπτες του “BLE PAVILLON” βρίσκουν ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η απέριττη κομψότητα, με μια διεθνή πινελιά. Ο προσεκτικά μελετημένος φωτισμός ενισχύει τη χρυσή ατμόσφαιρα και το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που εμπνέει χαλάρωση και ευζωία.


Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας.


Πέγκυ Ζήνα-Ιωάννα Παλιοσπύρου


Ζήνα Κουτσελίνη-Χάρη Σιανίδης


Σόφη Πασχάλη-Βίκυ Κάβουρα


Γιώργος Κατσινόπουλος και ο Νίκος Αναδιώτης.


Η Υβόννη Ντόστα και ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος.


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Θωμαή Απέργη

Φυσικά, πλήθος celebrities έδωσε το "παρών" στο εγκαίνια του χώρου.

Μεταξύ των οποίων ήταν η Πέγκυ Ζήνα, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Χάρης Σιανίδης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Θωμαή Απέργη, η Σόφη Πασχάλη, η Βίκυ Κάβουρα, η Υβόννη Ντόστα, ο Γιώργος Κατσινόπουλος και ο Νίκος Αναδιώτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ