Οι 25 παρθένες του Βορειοκορεάτη Κιμ Γιονγκ Ουν: Πως γίνεται η επιλογή των κοριτσιών - Προσφέρουν ηδονή και σεξ (φωτό & βίντεο)

Λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν στο ανάκτορο του Κιμ Γιονγκ Ουν  με την «ομάδα ηδονής», αποκαλύπτει η Yeonmi Park που δραπέτευσε από το καθεστώς

«Κάθε χρόνο χρόνο κάθε μία από τις 25 περιφέρειες της Βόρειας Κορέας στέλνει στον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν μία νεαρή κοπέλα 20 έως 23 ετών που είναι παρθένα και όμορφη για να τη διαλέξει και να την εντάξει στην "ομάδα ηδονής" για να κάνει μασάζ και σεξ μαζί του». 

Αυτό αναφέρει η 30χρονη youtuber Yeonmi Park που κατάφερε να δραπετεύσει από την κόλαση της Βόρειας Κορέας και να βρει καταφύγιο ελεύθερη πλέον στις ΗΠΑ έγραψε στα απομνημονεύματά της όλα όσα είδε και βίωσε όσο ζούσε στην πατρίδα της.

Η Park στις αποκαλύψεις που έκανε ισχυρίζεται ότι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του καθεστώτος είναι εκείνοι που κυριολεκτικά ξεχύνονται παντού ακόμη και στα σχολεία για να «αλιεύσουν» τις 25 εκλεκτές παρθένες που θα χαρίσουν την απόλυτη ηδονή στον Βορειοκορεάτη δικτάτορα.

Οι 25 κοπέλες αφού βρεθούν υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι όντως είναι ακόμα παρθένες. 

Διαβάστε ακόμα: Το κορίτσι που γλύτωσε από την κόλαση της δικτατορίας - Η Yeonmi Park κατάφερε να δραπετεύσει από τη Β. Κορέα και πλέον ενημερώνει την υφήλιο για το αιμοσταγές καθεστώς!(φωτό - βίντεο)

Στη συνέχεια «διδάσκονται πώς να ικανοποιούν τους άνδρες καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τους στόχος».
 

Σύμφωνα με τη youtuber, οι αξιωματούχοι του Κιμ επιλέγουν τα κορίτσια με συγκεκριμένα κριτήρια όπως την κοινωνική τους θέση και την ομορφιά τους. Εκείνες που θεωρούν πιο όμορφες τις προορίζουν για τον ίδιο τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ «οι λιγότερο όμορφες και εντυπωσιακές» διατάσσονται να καλύπτουν τις ανάγκες των χαμηλόβαθμων στρατηγών και πολιτικών.

Η «ομάδα ηδονής» έχει 3 τμήματα

Η «ομάδα της ηδονής» χωρίζεται σε τρία τμήματα: ένα που ειδικεύεται στην παροχή μασάζ, ένα άλλο στην ψυχαγωγία μέσω τραγουδιού και χορού και ένα τρίτο που είναι προετοιμάζεται για να παρέχει υπηρεσίες σεξ στον δικτάτορα και άλλους άνδρες.

Η Park κατάφερε να ξεφύγει από το καθεστώς όταν ήταν έφηβη. Στη συνέχεια πήγε στην Κίνα όπου έπεσε θύμα σωματεμπορίας όπου «δραπέτευσε από την κόλαση» και έφτασε στην Αμερική, όπου βρήκε επιτυχία μέσω των απομνημονευμάτων της και των εμφανίσεών της σε podcast.

Η 30χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι είχε την τύχη να αποφύγει το χαρέμι του Κιμ Γιονγκ Ουν λόγω της «οικογενειακής της κατάστασης», υπονοώντας ότι «αποκλείουν κάθε κορίτσι με μέλη της οικογένειας που έχουν δραπετεύσει από τη Βόρεια Κορέα ή έχουν συγγενείς στη Νότια Κορέα ή σε άλλες χώρες».

Είπε ακόμα ότι για πολλούς η ζωή στη Βόρεια Κορέα είναι τόσο άσχημη που οι γονείς ευχαρίστως επιτρέπουν στις κόρες τους να στρατολογηθούν με την ελπίδα ότι μπορεί να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Park, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο YouTube με τις ιστορίες της για τη ζωή που έζησε στη Βόρεια Κορέα, υποστήριξε ότι ο πολυτελής τρόπος ζωής είναι συχνά βραχύβιος, με τις γυναίκες να εκδιώκονται όταν φτάνουν στα μέσα της δεκαετίας των είκοσι.

Κάποιες παντρεύονται με τους προσωπικούς σωματοφύλακες του Κιμ ενώ φήμες κάνουν λόγο ότι και η σύζυγος του ηγέτη προέρχεται από την «ομάδα ηδονής».

Η youtuber λέει ακόμα ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν προτιμά τις πιο λεπτές, ψηλές και δυτικής εμφάνισης γυναίκες, ενώ ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ-Ιλ, είχε μια προτίμηση στις γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο που δεν θα τον επισκίαζαν, καθώς το ύψος του ήταν μόλις 1, 57 μ.

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη ζωή στο εσωτερικό της Βόρειας Κορέας, ενώ ακόμη λιγότερες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει για τις «ομάδες ηδονής».

Το 2010, μια γυναίκα είχε πει στο περιοδικό Marie Claire ότι ήταν μόλις 15 ετών όταν δύο άνδρες με στολές την πήραν από την τάξη της στο σχολείο χωρίς καμία προειδοποίηση.

Η Mi-Hyang ισχυρίστηκε ότι έκαναν καταγραφή του ιστορικού της, σύμφωνα με την αφήγηση της Park, και τη ρώτησαν αν είχε κάνει σεξ στο παρελθόν.

Αφού πέρασε τα τεστ, είπε ότι αναμενόταν να περάσει μια δεκαετία με τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ ως μέλος της της ομάδας ευχαρίστησης.

Ισχυρίστηκε ότι δεν της επιτρεπόταν να μιλήσει με την οικογένειά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και γνώριζε ότι θα εκτελούνταν αν προσπαθούσε να δραπετεύσει.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ δεν έκανε σεξ μαζί της όσο ήταν έφηβη, και απλά της κρατούσε το χέρι.

Ήταν πεπεισμένη ότι αν είχε παραμείνει στο ρόλο της μέχρι την ενηλικίωσή της, θα το είχε κάνει.

Οι επικριτές έχουν αμφισβητήσει τις ιστορίες για τη ζωή στο εσωτερικό της Βόρειας Κορέας που υποστηρίζει η Park από τότε που έγινε διάσημη.

Η Park είχε πει στο παρελθόν πώς πουλήθηκε ως σκλάβα του σεξ στην Κίνα για 200 δολάρια, ενώ προσπαθούσε να δραπετεύσει από τη Βόρεια Κορέα όταν ήταν παιδί. Το 2022 έγινε επίσημα πολίτης των ΗΠΑ, οκτώ χρόνια μετά τη μετακόμιση της οικογένειάς της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ