Πόρος: Άννα Μαρία, Παύλος, Μαρί Σαντάλ, Νικόλαος, Νίνα Φλορ, Φίλιππος μαζί για την Ανάσταση - Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ελλάδας (φωτό)

Ποιες έλειπαν;

Στον Πόρο βρέθηκε η βασιλική οικογένεια της Ελλάδας για να παρακολουθήσει τη λειτουργία της Αναστάσεως του Χριστού.

Σχεδόν όλοι ήταν εκεί ξεκινώντας από την Άννα Μαρία, την σύζυγό του αείμνηστου Βασιλιά μας Κωνσταντίνου.

Από τα παιδία τους ήταν όλα εκτός από την μεγαλύτερη κόρη τους, την Αλεξία.

Διαβάστε ακόμα: Ευθυτενής και στο κλίμα της ημέρας, ο Πρίγκιπας Παύλος – Παρακολούθησε τον επιτάφιο στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου (φωτό)

Αρχικά εκεί ήταν ο πρωτότοκος γιός ο Παύλος με την σύζυγό του, την Μαρί Σαντάλ και τον μικρότερο γιό τους τον Αριστείδη. 

Ο Νικόλαος «έδωσε» επίσης το παρών χωρίς φυσικά την πρώην σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάντικ παρά το γεγονός ότι την είδαμε δίπλα δίπλα με την μητέρα του, Άννα Μαρία στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στους Γάλλους πριν δέκα μέρες. Να σημειωθεί ότι είχαν χωρίσει με τον Νικόλαο. 

Έπειτα εκεί ήταν και τα νεότερα ζευγάρια της βασιλικής οικογένειας.

Ο Φίλιππος με την σύζυγό του Νίνα Φλόρ και η μικρότερη κόρη του τέως, η Θεοδώρα με τον καλό της, τον Matthew Kumar που επρόκειτο να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι.

Πολύ καιρό είχαμε να τους δούμε όλους μαζί!

Διαβάστε ακόμα: Βασιλικός γάμος στην Ελλάδα: Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα επέλεξε νυφικό, δημιουργία της σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη – Στον γαμπρό θα την παραδώσει ο Πρίγκιπας Παύλος (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ