Η μυστική συνάντηση του Πρίγκιπα Χάρι & της Μέγκαν Μάρκλ στο αεροδρόμιο του Χίθροου – Πέταξαν μαζί για Νιγηρία ( φωτό & βίντεο)

Το ζευγάρι συναντήθηκε στο Λονδίνο και έφυγε για Νιγηρία.

Ο Πρίγκιπας Χάρι πέταξε χθες από το Λονδίνο για Νιγηρία με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, για την 72ωρη περιοδεία τους εκεί.

Αφού ο μικρός γιός του Καρόλου δεν κατάφερε να βρεθεί με τον ασθενή πατέρα του, λόγω φορτωμένου προγράμματος του μονάρχη, έφυγε. 

Σύμφωνα με την Βρετανική Daily Mail, η Δούκισσα του Σάσεξ προσγειώθηκε χθες στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, το Χίθροου αφού πέταξε σόλο από το Λος Άντζελες και συναντήθηκε τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Χάρι.

Και οι δύο επιβιβάστηκαν μυστικά  στη νυχτερινή πτήση της British Airways προς την Αμπούτζα, η οποία καθυστέρησε ελαφρώς.

Με το που έφτασαν στην χώρα, Νιγηριανοί αξιωματούχοι τους συνάντησαν στο αεροδρόμιο, Abuja Nnamdi Azikiwe International, και τους έβγαλαν από μια πλαϊνή πόρτα στην προβλήτα. 

Εκεί του περίμενέ ένα όχημα για να τους μεταφέρει με ασφάλεια.

Η Μέγκαν φορούσε μαύρο παντελόνι και καφέ σακάκι, ενώ ο Χάρι περπατούσε πίσω με μαύρο σακάκι και παντελόνι και πουκάμισο με ανοιχτό λαιμό.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει το comeback του στην Αγγλία για τους αγώνες Invictus - Ερωτηματικά με την παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ

Το ζευγάρι μένει στο Transcorp Hilton στην Αμπούτζα, όπου η προεδρική σουίτα κοστίζει 600 λίρες τη βραδιά.

Το ξενοδοχείο είναι κοντά στο Υπουργείο Άμυνας της Νιγηρίας, όπου το ζευγάρι θα έχει την πρώτη του συνάντηση στις 12 μ.μ. με τον στρατηγό Christopher Musa, αρχηγό του Επιτελείου Άμυνας.

Ο ταξίαρχος Tukur Gusau δήλωσε στη MailOnline: «Θα είναι κουρασμένοι μετά το ταξίδι τους, οπότε θα ξεκουραστούν και στη συνέχεια η πρώτη συνάντηση θα είναι το μεσημέρι στο Υπουργείο Άμυνας.

«Μετά από αυτό θα ταξιδέψουν στην Καντούνα για να συναντήσουν τραυματίες στρατιώτες σε στρατιωτικό νοσοκομείο».

Τέλος, σύμφωνα με τις πηγές θα παρακολουθήσουν μια εκπαιδευτική συνεδρία για τη φιλανθρωπική οργάνωση Nigeria: Unconquered, η οποία συνεργάζεται με τους Αγώνες Invictus, καθώς και μια δεξίωση όπου θα τιμηθούν οι στρατιωτικές οικογένειες.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: Μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ κι επίσημα - Αφήνει πίσω του οριστικά την Αγγλία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ