Madeleine McCann: Το συγκινητικό & σπαρακτικό μήνυμα των γονιών της – «Ακόμα αγνοείται, ακόμα μας λείπει, ακόμα ψάχνουμε» (φωτό & βίντεο)

Η μικρή Madeleine χάθηκε πριν από 17 χρόνια και ως σήμερα οι γονείς της εξακολουθούν να ζουν με την αγωνία για την κόρη τους.

Η Kate και ο Gerry McCann γιορτάζουν τα γενέθλια της κόρης τους Madeleine που σήμερα θα γινόταν 21 αν ήταν μαζί τους. Τονίζουν πως ακόμα την αναζητούν. 

«Χαρούμενα 21α γενέθλια. Ακόμα αγνοείται, ακόμα μας λείπει, ακόμα ψάχνουμε» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ένα σπαρακτικό μήνυμά τους που κοινοποίησαν μέσα από την επίσημη σελίδα εκστρατείας για την ανεύρεσή της.

Η μικρή Madeleine McCann εξαφανίστηκε όταν ήταν τριών ετών, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Praia da Luz στο Algavre της Πορτογαλίας στις 3 Μαΐου 2007.

Από τότε έχει γίνει μία από τις υψηλότερου προφίλ υποθέσεις αγνοουμένων, χωρίς να έχει υπάρξει εξιχνίαση ή πτώμα.

Η ανάρτηση έρχεται μια εβδομάδα αφότου οι γονείς της μίλησαν για τη 17η επέτειο της εξαφάνισής της.

Ανέφεραν πως η απουσία της πονάει ακόμα σε ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στην ίδια σελίδα. «Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που μας πήραν τη Μαντλίν.

Είναι δύσκολο να πούμε αυτόν τον αριθμό χωρίς να κουνάμε τα κεφάλια μας με δυσπιστία.

Διαβάστε ακόμα: Mε κομμένη την ανάσα ο πλανήτης με τις εξελίξεις για την Μαντλίν ΜαΚάν: Eντοπίστηκαν στοιχεία που iσως λύσουν το μυστήριο μετά από 16 χρόνια (βίντεο)

Ενώ είμαστε τυχεροί από πολλές απόψεις και μπορούμε να ζήσουμε μια σχετικά φυσιολογική και ευχάριστη ζωή, το να ζεις έτσι εξακολουθεί να είναι πολύ ανησυχητικό. Και η απουσία πονάει ακόμα».

«Η υποστήριξή σας συνεχίζει να μας ενθαρρύνει και ενισχύει τη δύναμή μας να συνεχίσουμε. Γνωρίζουμε ότι η αγάπη και η ελπίδα για τη Madeleine και η θέληση να τη βρούμε ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, παραμένει, και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτό.

Σας ευχαριστούμε και πάλι που θυμηθήκατε τη Madeleine και όλα τα αγνοούμενα παιδιά».

Αυτά τα μηνύματα από τους γονείς της μικρής έρχονται αφότου ένα νέο βιβλίο για την αγνοούμενη υποστηρίζει πως είναι νεκρή, επισημαίνοντας που είναι πολύ πιθανόν να βρίσκονται κρυμμένα τα λείψανά της.

Ο πορτογαλικός εκδοτικός οίκος Modocromia κυκλοφόρησε το βιβλίο των 800 σελίδων με φωτογραφίες και χάρτες στις 2 Μαΐου.

Ο εκδοτικός οίκος αναφέρει ότι κρατά κρυφό το όνομα του συγγραφέα και τον αναφέρει μόνο ως «ξένο ερευνητή».

Διαβάστε ακόμα: Μαντλίν ΜακΚάν: Νέες έρευνες στο φράγμα Αράντε της Πορτογαλίας – Ελάχιστες οι ελπίδες για να βρεθεί κάτι (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ