Καλλονή η κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου: Σήμερα έχει γενέθλια η 16χρονη Μελίνα & η μαμά της περήφανη την γιορτάζει

Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram

Ιδιαίτερη σημασία έχει η σημερινή ημέρα για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, καθώς έχει γενέθλια η κόρη της, Μελίνα.

Η νεαρή καλλονή έγινε 16 ετών και η μητέρα της δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη αλλά και συγκινημένη.

Μέσα από τον ενεργό λογαριασμό που διατηρεί η Ελληνοσουηδέζα στο instagram, μοιράστηκε με τους 40 χιλιάδες ακολούθους της μία σειρά από φωτογραφίες με την εορτάζουσα από διάφορες στιγμές της ζωής της γράφοντας στη λεζάντα:

"Σήμερα δεν είναι οποιαδήποτε μέρα. Σήμερα είναι τα γενέθλια της βασίλισσας μου! Και τα γενέθλιά μου ως μητέρα - ο πιο αγαπημένος και προκλητικός ρόλος που είχα ποτέ. Η μικρή μου λάμψη προσθέτει άλλη μια χρονιά χαράς και απεριόριστης αγάπης.

instagram @pascalidou

Αξιολάτρευτη Μελίνα, κάθε μέρα με εκπλήσσεις με την καλοσύνη και τη δημιουργικότητά σου, την εξυπνάδα και τη σοφία και το χιούμορ σου. Έχεις μια καρδιά από χρυσό και μια αιχμηρή διαίσθηση. Είθε αυτά τα χαρακτηριστικά να σε οδηγήσουν σε μεγάλες περιπέτειες και να είσαι πάντα υγιής, χαρούμενη και ταπεινή, γνωρίζοντας ότι θα έχω πάντα την πλάτη σου.

Υπάρχουν στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω—στην εποχή που ήσουν κουμπωμένη δίπλα στην καρδιά μου, θήλαζες ή κοιμόσουν στην αγκαλιά μου ενώ άκουγα τον θαυματουργό ήχο της αναπνοής σου.

Ξέρω τι θα πείτε όταν διαβάσεις αυτό: «Ανατριχίλα! Σβήστε το αμέσως." Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να μην μου λείπει κάθε στιγμή που είμαστε χώρια, ειδικά στις μέρες μας που μεγαλώνεις κι έχεις τα δικά σας σχέδια. 😂 Ακόμα κι αν είναι βαρετό για μένα, εύχομαι να σε αγκαλιάζουν πάντα αγαπημένοι φίλοι που βλέπουν αυτό που βλέπω σε σένα.

Πάντα και για πάντα περήφανη για σένα ❤️ Χρόνια πολλά μοναδική μου! Χρόνια σου πολλά σπλάχνο μου, ψυχή μου, καρδιά μου, πουλόπομ"

Να υπενθυμίσουμε ότι η κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, Μελίνα έχει κληρονομήσει το επικοινωνιακό ταλέντο της μητέρας της. Μόνο που η Μελίνα δε θέλει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, αλλά με την υποκριτική. Το 16χρονο κορίτσι φοίτησε σε καλλιτεχνικό σχολείο και παίζει σε τηλεοπτική σειρά στην σουηδική τηλεόραση.

"Η κόρη μου δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε μια σειρά της σουηδικής τηλεόρασης αλλά και σε μια κινηματογραφική ταινία. Ακολουθεί τα χνάρια μου αλλά είναι πολύ πιο τολμηρή. Πάρα πολύ νωρίς μου ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Εγώ λοιπόν της είπα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος, το διάβασμα", σημείωνε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Διαβάστε ακόμη: Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου φωτογραφίζεται στην Αθήνα - Οι εντυπωσιακές τουαλέτες, η γυμναστική στον Λυκαβηττό και η φιλία με την Έλενα Παπαρίζου (φωτό)

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου (17 Ιουλίου 1970) είναι Ελληνοσουηδή αρθρογράφος, τηλεοπτική παρουσιάστρια και συγγραφέας. Επίσης, είναι τακτική λέκτορας, ηγέτιδα συζητήσεων και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ζει και εργάζεται στη Σουηδία.

Διαβάστε ακόμη: Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η κόρη της έγινε 15 χρονών & είναι μία ωραία δεσποινίδα Ελληνοσουηδέζα! (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ