Anya Taylor-Joy: "Femme Fatale" άφιξη στη Γαλλία ενόψει του Φεστιβάλ των Καννών - Πόσο κόστισε το τεράστιο καπέλο της; (φωτό)

Με την υπογραφή του Jacquemus

Έχει τον αέρα της απόλυτης σταρ!

Ο λόγος για την Anya Taylor-Joy και την πρόσφατη εμφάνιση της στο αεροδρόμιο της Νίκαιας.

Η 28χρονη ταξίδεψε στη Γαλλία ενόψει της έναρξης του 77ου Φεστιβάλ των Καννών, όπου θα προβληθεί η νέα της ταινία με τίτλο,  «Furiosa: A Mad Max Saga».

Έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο φορώντας ένα σικ midi μουσταρδί στράπλες φόρεμα από @atleinparis, ψηλοτάκουνα Jimmy Choo πέδιλα αξίας, £750 και γυαλιά ηλίου.

instagram @justjared

Τα βλέμματα όμως όλων ήταν στραμμένα στο υπερμέγεθες ψάθινο καπέλο που έφερε την υπογραφή του Jacquemus και κόστισε, £340.

Απογείωσε το Marilyn Monroe look όπως το χαρακτήρισε η Daily Mail, με κόκκινο κραγιόν.

instagram @justjared

Διαβάστε ακόμη: H Anya Taylor-Joy στην πιο extravagant εμφάνιση της - Έβαλε φόρεμα με καρφιά από τον οίκο Paco Rabbane & έμεινε όρθια όλο το βράδυ ... (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: H Anya Taylor-Joy μοιράζεται τις πρώτες φωτό από τον μυστικό γάμο της με τον Malcolm McRae - Η αποκάλυψη για το πότε ακριβώς έγινε η τελετή (φωτό-βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι το 77o Φεστιβάλ Καννών 2024 βρίσκεται προ των πυλών και θα υποδεχτεί χιλιάδες σταρ του παγκόσμιου σινεμά, αλλά και επαγγελματίες του χώρου, από τις 14 ως τις 25 Μαΐου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ