Το υπέροχο μονόπετρο που έδωσε ο Χρήστος Δάντης στην αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου – Της έκανε τελικά πρόταση γάμου; (φωτό & βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του Survivor δεν απάντησε ξεκάθαρα στην Φαίη Σκορδά.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time», καθώς πριν κάποιες μέρες επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

H πρώην παίκτρια του «Survivor» φορούσε ένα μονόπετρο στο δάχτυλό της και η Φαίη Σκορδά την ρώτησε αν ο Χρήστος Δάντης της έκανε πρόταση γάμου. 

«Eίχαμε πάει στην περιοδεία του στην Αμερική, στη Βοστόνη, ανεβήκαμε με το ελικόπτερο και είδαμε όλη τη Βοστόνη και μου το έδωσε εκεί» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, χωρίς να διευκρινίζει να πρόκειται να παντρευτεί τον γνωστό τραγουδιστή.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου εδώ και περίπου 4 χρόνια είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι, ενώ πραγματοποιούν συχνά κοινές δημόσιες εξόδους


Διαβάστε ακόμα: Survivor 5: Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στην Ασημίνα - «Σ’ αγαπώ απλά…» - εκείνη πλάνταξε στο κλάμα (βίντεο)

Για την ιστορία ο τραγουδιστής έχει κάνει τέσσερις γάμους. 

Ο πρώτος έγινε το 1993 με τη τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση και διήρκησε μόλις έναν χρόνο. Κουμπάρος ήταν ο συνθέτης Γιάννης Καραλής. 

Ο δεύτερος ήταν με τη τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη (1996-2003), με την οποία απέκτησε και το πρώτο του παιδί, έναν γιο τον Χριστόφορο (γεν. 2000). 

Ο τρίτος ήταν με τη πρώην τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου ενώ ο τέταρτος με τη Τζένη Βουτσίνου (2013-2017) με την οποία απέκτησε ακόμη δύο παιδιά, τη Μαριζέτα (γεν. 2011) και τον Σήφη (γεν. 2014). 

Όπως φαίνεται τώρα πάει και για πέμπτο δυναμικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τους πήρε ο ύπνος στο καράβι για Τήνο - Το στιγμιότυπο που τους πρόδωσε (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ