Οι αγαπημένοι royals της Ισπανίας: Η Βασίλισσα Λετίσια ποζάρει με τις πριγκίπισσες της - Γιορτάζει 20 χρόνια γάμου με τον Φελίπε

Ενωμένοι συνεχίζουν!

Την επέτειο γάμου τους θα γιορτάσουν σε λίγες μέρες οι royals της Ισπανίας.

Η Βασίλισσα Λετίσια και ο Βασιλιάς Φελίπε συμπληρώνουν 20 χρόνια κοινού βίου.

Συγκεκριμένα, το Βασιλικό ζεύγος στις 22 Μαΐου του 2004 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ορκίστηκε αφοσίωση κι αιώνια πίστη ο ένας στον άλλον.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού στο instagram δημοσιεύτηκαν επίσημα πορτραίτα με όλη την οικογένεια να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές.

Μαζί με τις κόρες τους, πριγκίπισσα Λεονόρ και Ινφάντα Σοφία πόζαραν στους κήπους της Θαρθουέλα, το ισπανικό ανάκτορο στη Μαδρίτη.

Αγκαλιασμένοι όλοι με casual look, δείχνουν το πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είναι μεταξύ τους.

Παρά τα όσα γράφονται για την κρίση στο γάμο της Βασίλισσας με τον Βασιλιά, εκείνοι βάζουν τέλος και αποδεικνύουν ότι αποτελούν ένα υγιές πρότυπο για το λαό τους και όχι μόνο.

instagram @casarealdeespana

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης η Λετίσια επέλεξε Mango tweed σακάκι με λευκά Boss sneakers.

Δείτε εδώ γιατί η 51χρονη "πέταξε" τις γόβες της: Βασίλισσα Λετίσια: Πως απογείωσε το sporty-chic look με λευκά sneakers - Το ατύχημα που της "απαγόρευσε" τις ψηλοτάκουνες γόβες (φωτό-βίντεο)

Το ίδιο brand διάλεξε και η Ινφάντα Σοφία, η οποία ήταν υπέροκομψη μέσα στο λευκό tweed σακάκι της, που κόστισε £79.99.

Η διάδοχος του θρόνου, Λεονόρ πόνταρε σε ένα θαλασσί μπλέιζερ από την αγαπημένη της εταιρεία, Zara, αξίας €79.95, δίνοντας μας έμπνευση για το επόμενο μας outfit!

Διαβάστε ακόμη: Τελικά μας έδειξαν και τη Λετίσια! Σύσσωμη η royal οικογένεια της Ισπανίας στη λειτουργία του Μ.Σαββάτου - Μαμά & κόρες-fashion icons με ζεστά παλτό (φωτό-βίντεο)

Ποια royal σας άρεσε στιλιστικά;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ