Τόνια Σωτηροπούλου: Συνεχίζει να «συγκλονίζει» τις Κάννες – Το λαμπερό, burgundy maxi φόρεμα & τα metallic kitten heels (φωτό)

Fashion icon, η ηθοποιός!

H αγαπημένη μας ηθοποιός είναι για ακόμα μία φορά καλεσμένη στο Φεστιβάλ των Καννών και δεν σταματά να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο λόγος, φυσικά για την Τόνια Σωτηροπούλου.

Αυτές τις ημέρες η ηθοποιός με τον σύζυγό της και τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια βρέθηκαν στις Κάννες, ως καλεσμένοι γνωστών εταιρειών με προϊόντα ομορφιάς και άλλων επιχειρήσεων.

Η Τόνια Σωτηροπούλου για αυτή την εμφάνιση επέλεξε ένα burgundy maxi φόρεμα γεμάτο στρας και λάμψη από το βρετανικό luxurious brand, Galvan.

Άφησε τα υπέροχα wavy μαλλιά της κάτω και το make up ήταν ένα ελαφρύ smokey eye.

Διαβάστε ακόμα: Τόνια Σωτηροπούλου: Η λαμπερή ηθοποιός έκλεισε τα 37 & έκανε πάρτι – Τρεις τούρτες, πολλοί φίλοι & τρελό κέφι (φωτό & βίντεο)

Το υπέρλαμπρο αυτό φόρεμα το συνδύασε με ασημί kitten heels.

Απογείωσε το look με τα υπέροχα αξεσουάρ της.

Ξεκινώντας από τα ασημί σκουλαρίκια με ένα μπορντό «δάκρυ», ασημί chuncky βραχιόλι, ρολόι με καφέ δερμάτινο λουράκι και ασημί δαχτυλίδια. 

Διαβάστε ακόμα: Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Το λαμπερό ζευγάρι στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών – Έμοιαζαν με stars του Hollywood (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ