"Χείμαρρος" η Έλενα Χριστοπούλου: "Είναι χόμπι όλων να ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι - Θέλω να προστατέψω τα κορίτσια στο TV Queen" (βίντεο)

Τι απαντάει για όσα έχουν πει για το νέο πρότζεκτ του Open

Καλεσμένη στην εκπομπή βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου και μίλησε για το TV Queen αλλά και τις διαγωνιζόμενες της σχολής.

«Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι ξέρεις πού μπαίνεις. Τα κορίτσια είναι πανέξυπνα. Εγώ όμως θέλω να μιλήσω για αυτούς που είναι έξω από το παιχνίδι.

Θα ήθελα όλοι οι επαγγελματίες παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που έχουν ενστάσεις να θυμηθούν από πού έχουν ξεκινήσει, πόσο τους έχουν στηρίξει, με τι τρόπο έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει και να συζητήσουμε πάνω σε αυτό.

Είναι άδικη η κριτική στο TV Queen και ανεπίκαιρη και είναι ότι όταν κάποιος είναι νεούλης στη δουλειά πρέπει να τον πολεμήσουμε. Την αρνητική θέση από την αρχή δεν την καταλαβαίνω.

Θέλω να προστατέψω τα κορίτσια. Μου τη δίνει στα νεύρα αυτό. Εγώ δεν ακούω τίποτα από κριτικές γιατί είναι δική μου η ζωή, δεν με ενδιαφέρει, δεν ξέρουν.

Το ότι είναι χόμπι όλων να ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι ή να λένε βαρύγδουπα πράγματα με μία περιρρέουσα αρνητίλα, είναι σημείο των ανθρώπων που δεν είναι καλά οι ίδιοι.

Κάνει σχόλια ο καθένας εκεί που μπορεί, εκεί που δεν έχει συμφέροντα, θα πει για το δικό του “μαγαζί” και θα πει ψέματα για κάποιο άλλο.

Στη σημερινή τηλεόραση κυριαρχεί μια αρνητική τοξικότητα. Για μένα η τηλεόραση είναι παρέα και το έχουμε ξεχάσει. Η γνώμη είναι μπολιασμένη με αρνητισμό και λυπάμαι πολύ για αυτό. Το αποδίδω στην ευκολία να πούμε κάτι για τον άλλον γιατί είναι πιο δύσκολο να στηρίξουμε» είπε χαρακτηριστικά.


«Από τις τηλεοπτικές μου εμπειρίες κρατάω πάντα τα καλά. Μου έμεινε ένας πάρα πολύ καλός φίλος από το GNTM, ο Άγγελος, η Φαίη που είναι η Φαίη και είναι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου.

Δεν αισθάνομαι άβολα με την τηλεόραση και την κάμερα. Νιώθω σαν να πίνω καφέ και να τα λέω με την παρέα μου. Δεν σκέφτομαι να πω κάτι να είμαι αρεστή. Έχω πιο γερά πράγματα να πιαστώ. Δεν είμαστε φασόν εργοστάσιο να βγαίνουμε όλοι με ταμπελίτσα.

Δεν μου αρέσει η ζύμωση των θεμάτων στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Δεν μου αρέσει που ένας άνθρωπος μιλάει για φόνο και μετά την πρεμιέρα του Αργυρού.  Δεν μου αρέσει που ο ένας ασχολείται με τον απέναντι.

Στο TV Queen συναναστρέφομαι με επαγγελματίες. Δεν έχω προλάβει ακόμα να κάνω επαφή με τους κριτές, ο καθένας μπαίνει ξεχωριστά στο σπίτι. Χαίρομαι πάρα πολύ που κάθομαι δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μαθαίνεις. Όταν είναι μια εγκυκλοπαίδεια και όχι μόνο τηλεοπτική είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας.

Αυτό που θέλω από μια παρουσιάστρια είναι να νοιάζεται και να είναι πρώτη στα κοινωνικά θέματα. Θέλω τα κορίτσια να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που θέλουν να κάνουν και να είναι αληθινές.

Διαβάζω τα σχόλια. Κάποια με επηρεάζουν. Τα αντιμετωπίζω όσα γράφονται με ψυχραιμία και ηρεμία. Έχουν γράψει πάρα πολλά και για μένα και την Ηλιάνα» είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν πιστεύω πια στον γάμο, το έκανα μια φορά και τέλος» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ