Στέλιος Ρόκκος: "Έχω εξαφανιστεί γιατί έχω την ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα - Δεν το μετανιώνω" (βίντεο)

Μίλησε στο talk show του Ant1

Καλεσμένος στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The tonight show" βρέθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τον νέο τρόπο ζωής που έχει επιλέξει μαζί με τη σύζυγο του, Λελέ Γκόφα.

«Μας την έχει δώσει με τη Λελέ και έχουμε πάρει μια μηχανή και γυρνάμε όλον τον κόσμο. Έχει συζητηυεί να κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή μαζί με τη Λελέ, αλλά όχι τόσο σοβαρά όσο θα ήθελα. Θα με εξιτάρει από το στιγμή που δεν χάσω το ταξίδι. Το δεύτερο που ακόμα φρενάρει είναι ότι στέκονται σε εμένα και όχι στην ιδέα. Όταν νιώσω ότι αυτό το πράγμα έχει βρεθεί η κατάλληλη παρέα που πιστεύει σε αυτό θα το κάνω».

«Με τη Λελέ είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι πολύ σημαντική για εμένα και αυτό το κέρδισε με τον χρόνο. Αυτό που βιώνω εγώ το βιώνει κι εκείνη, κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να διαπραγματευτώ».


«Εξαφανίστηκα συνειδητά για 6 χρόνια το 2002. Και τώρα έχω εξαφανιστεί γιατί έχω την ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα. Για να είσαι στην πρώτη γραμμή πρέπει να είσαι πρωταθλητής, να είσαι ταγμένος. Μόνο αυτή η λέξη με βγάζει από το παιχνίδι. Αν κάτι το αφήνεις σε αφήνει κι αυτό και μετά θέλει τεράστιο αγώνα. Εγώ ύστερα από τόσα χρόνια δεν θέλω τόσο αγώνα. Έχω πάρα πολλά τραγούδια, το κάνω εκ του  ασφαλούς πια. Τότε που το έκανα θέλει πολύ ρίσκο».

«Τότε με είχε πιάσει τρέλα να ταξιδέψω την Ελλάδα με καΐκι, το έκανα 5-6 φορές, μετά έφτιαξα το σπίτι στη Λήμνο. Έγραφα αυτόν τον καιρό».

«Δεν μετάνιωσα για τα χρόνια που έμεινα εκτός δουλειάς, πέρασα καταπληκτικά. Το πρόβλημα ήταν οικονομικό, ζορίστηκα πάρα πολύ. Ενώ θα μπορούσα να έχω πολλά λεφτά, εγώ δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, είπα “θα πάω να γουστάρω”.΄Σπίτι μου έχουν έρθει πολύ πλούσιοι άνθρωποι και όλοι έχουν παραδεχτεί ότι είμαι ο πιο πλούσιος από όλους».

Διαβάστε ακόμη: Στέλιος Ρόκκος για τη Eurovision: "Την κατασπάραξαν την Μαρίνα Σάττι - Εγώ θα έφευγα" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Συγκινητική φωτογραφία της μητέρας του Στέλιου Ρόκκου: Ντυμένοι όλοι στα μαύρα με τα 12 εγγόνια της - Πριν λίγες ημέρες έχασε τον γιο της, Νίκο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ