Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Το ηχηρό μήνυμα με τη σημαία της Παλαιστίνης στο προφίλ της - «Έχω αρρωστήσει με τις εικόνες» - «Όλα τα μάτια στην Γάζα…» (φωτό)

"Λυπάμαι που εμείς που θεωρούμασταν γενναίοι έχουμε καταντήσει δειλοί - οι πρόγονοί μας θα ντρέπονται για τα χάλια μας!", συμπλήρωσε.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό και φιλοζωικό της έργο.

Η κόρη του κορυφαίου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση έκανε ένα story στο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου μας μιλάει για μία θλιβερή κατάσταση που δυστυχώς δεν μιλάνε για αυτή.

Για τον πόλεμο που συμβαίνει μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. 

Στον πόλεμο αυτό πεθαίνουν καθημερινά άμαχοι πολίτες με τους αρχηγούς των κρατών να μην ενδιαφέρονται για αυτό. 

Πιο συγκεκριμένα η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μιλάει για την γενοκτονία που διαπράττεται στην Γάζα αυτή την στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: H trend-setter, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση μας δείχνει την νέα hot τάση στο manicure – Minimal, chic με ένα twist (φωτό)

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα που μας στέλνει: 

«Έχω αρρωστήσει. Έχω φρίξει με αυτά τις εικόνες που βλέπω και έχω αηδιάσει με την πολιτική ηγεσία της Αμερικής που ισχυρίζεται ότι δεν έχει ξεπεραστεί προς το παρόν η «κόκκινη γραμμή» του κυρίου Biden.

Έχω αηδιάσει βέβαια και με την δική μας πολιτική ηγεσία που ασχολείται ακόμα με το να τρέχει σε εγκαίνια και να κόβει κορδέλες όταν δίπλα μας καίγονται κυριολεκτικά μωρά. Λυπάμαι που για ακόμα μια φορά μένουμε αμέτοχοι.

Λυπάμαι που εμείς που κάποτε θεωρούμασταν γενναίοι έχουμε καταντήσει δειλοί - οι πρόγονοί μας θα ντρέπονται για τα χάλια μας!

Λυπάμαι για αυτούς που ακόμα ρωτάνε εάν ξεχνάω τι έγινε στις 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ, ενώ οι ίδιοι άνθρωποι φαίνεται να ξεχνούν τι γινόταν κάθε μέρα πριν και τι συνεχίζει να συμβαίνει καθημερινά 7 μήνες μετά.

Κάθε ζωή που χάνεται είναι πολύτιμη, όμως αυτή την στιγμή προέχουν τα δεκάδες χιλιάδες παιδιά και οι αθώοι πολίτες της Γάζας - τα θύματα αυτής της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Όλα τα μάτια στην Γάζα λοιπόν, αν και πολύ φοβάμαι ότι σύντομα δεν θα υπάρχει τίποτα πια για να κοιτάζουμε. Θα κοιτάμε στο κενό με παγωμένα βλέμματα και καρδιές που έχουν στιγματιστεί για πάντα από την αδίστακτη σφαγή στην οποία έχουμε γίνει μάρτυρες.

Και τώρα σιωπή».

Διαβάστε ακόμα: Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση για την αποβολή της: «Το μωρό που έχασα, ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ