Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκίνητο χτυπά μητέρα και το 14 μηνών παιδί της στο καροτσάκι - Πως κατάφερε να σωθεί το μωρό

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στη Θεσσαλονίκη, μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα και το 14 μηνών μωρό της που βρισκόταν στο καρότσι ενώ κινούταν επί της λεωφόρου Παπανικολάου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα προσπάθησε να περάσει διάβαση, στην οποία ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε.

Ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα.

Παρόλα αυτά τους χτύπησε. Και η μητέρα, αλλά και το καροτσάκι με το μωρό έπεσαν στην άσφαλτο.

Λίγες ώρες αργότερα, το Mega μετέδωσε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του ατυχήματος. Στα πλάνα φαίνεται η γυναίκα να κοντοστέκεται στην άκρη του δρόμου διπλής κατεύθυνσης, θέλοντας να τον διασχίσει κάθετα μέσω διάβασης, κρατώντας στα χέρια της το καρότσι με το αγοράκι.

Η γυναίκα βρίσκεται περίπου στη μέση της διάβασης και στην άλλη πλευρά του δρόμου την περιμένει ο σύζυγός της της και πατέρας του παιδιού όταν ένα κόκκινο όχημα τους χτυπά.

Ευτυχώς, το μωρό ήταν δεμένο μέσα στο καρότσι και έτσι δεν χτύπησε πολύ κατά την πτώση.

Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός

Αμέσως μετά, πλήθος κόσμου έσπευσε να βοηθήσει τη μητέρα, με τον οδηγό του ΙΧ να λέει ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει. "Δυστυχώς δεν υπάρχει καλή σήμανση. Δυστυχώς φταίω και εγώ εννοείται. Εδώ στη διάβαση, μία κυρία πετάχτηκε λίγο άτσαλα με το καροτσάκι. Ίσα ίσα που την ακούμπησα. Έπεσε βέβαια το καροτσάκι κάτω. Είχε ένα βρέφος 14 μηνών από ότι έμαθα. Είναι καλά, δόξα το Θεό, αυτό προέχει. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο" δήλωσε στην ίδια εκπομπή ο οδηγός.

"Εννοείται ότι σταμάτησα. Έχουμε φωνάξει την ασφαλιστική. Είμαι εδώ παρών. Ήταν λάθος μου. Δεν αποποιούμαι καμιά ευθύνη. Ήταν μικρή η ταχύτητα, γι' αυτό δεν έγινε κάτι" πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ο καθρέφτης του οχήματος χτύπησε το καρότσι.


Διαβάστε ακόμα: Κομοτηνή: Τρελός οδηγός ΙΧ παρέσυρε μητέρα με το 6 μηνών βρέφος της – Καθόντουσαν σε παγκάκι – Πως έγινε το τροχαίο (φωτό)

 

Δείτε εικόνες και βίντεο από το τραγικό τροχαίο στον Πύργο: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου, παρασύρθηκε από τρένο - Προσπάθησε να περάσει από φυλασσόμενη διάβαση

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ