Τop Woman, η Κατερίνα Κυριάκη: Συγκινεί η 66χρονη που έδωσε Πανελλαδικές – Εγκατέλειψε το σχολείο σε μικρή ηλικία – Διεκδικεί μία θέση στο Πανεπιστήμιο (βίντεο)

«Έχω στήριξη από τα παιδιά μου, τα αδέρφια μου, την εγγονή μου και όλους τους ανθρώπους που μ' αγαπάνε», τόνισε η κα. Κυριακή.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις ξεκίνησαν και όλη η Ελλάδα εύχεται στα παιδιά που δίνουν καλή επιτυχία. 

Μας συγκίνησε ιδιαίτερα μία γυναίκα στην Θεσσαλονική που έδωσε σήμερα το πρώτο της μάθημα στην ηλικία των 66 ετών. 

Η κ. Κατερίνα Κυριάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» για την απόφασή της να δώσει εξετάσεις, έχοντας εγκαταλείψει το σχολείο σε μικρή ηλικία, σημειώνοντας ότι έχει την στήριξη όλων των δικών της ανθρώπων.

«Ήταν ένα υπέροχο και δύσκολο ταξίδι. Έπρεπε να πάρω πολλές γνώσεις για να φτάσω μέχρι εδώ. Εύχομαι να τα καταφέρω να μπω στο Παιδαγωγικό. Κάνω ένα διάλειμμα δέκα ημέρων κι εύχομαι να πάρω το επόμενο τρένο», είπε αρχικά η 66χρονη και συνέχισε για τη στήριξη που έχει.


«Η εγγονή μου δίνει προαγωγικές εξετάσεις. Είναι περήφανη για μένα, όπως είμαι κι εγώ για τον εαυτό μου. Έχω στήριξη από τα παιδιά μου, τα αδέρφια μου, την εγγονή μου και όλους τους ανθρώπους που μ' αγαπάνε».

Στη συνέχεια, η κ. Κυριάκη ευχαρίστησε τη γυναίκα του αδερφού της που την έβαλε στη διαδικασία να συμμετέχει στις Πανελλαδικές 2024, ενώ για τη νέα αρχή που κάνει στη ζωή της είπε:

«Μπήκα στη διαδικασία να καταλάβω ορισμένα πράγματα. Μ' έβαλε στη διαδικασία ως καθηγήτρια (σ.σ. η γυναίκα του αδερφού της) αν μπορώ να καταφέρω κάτι στον τομέα της τα Μαθηματικά. Είδε ότι τα κατάφερα και μου είπε ότι αν μπορώ να τα καταφέρω στα Μαθηματικά, μπορώ να τα καταφέρω παντού. Έτσι ξεκίνησα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ