Πριγκίπισσα Kate: Που σκέφτεται να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση – Η σημαδιακή ημερομηνία του «Trooping the Color» (φωτό)

Η 42χρονη συνεχίζεται να υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο και τα πάει καλά!

Από ότι φαίνεται υπάρχει περίπτωση να δούμε την αγαπημένη μας Πριγκίπισσα νωρίτερα.

Ο λόγος για την Πριγκίπισσα Κέιτ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σύζυγός του Πρίγκιπα Ουίλιαμ σκέφτεται έντονα να κάνει μια εμφάνιση στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ μετά την τελετή Trooping the Color.

Οι βασιλικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν βέβαια χθες ότι η Κέιτ δεν θα παραστεί στο Colonel’s Review στις 8 Ιουνίου – που είναι η παραδοσιακή πρόβα για το Trooping the Colour, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου.

Ωστόσο, η Daily Mirror ανέφερε ότι η Πριγκίπισσα σκέφτεται να βγει στο διάσημο μπαλκόνι εάν αισθάνεται αρκετά καλά.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: «Ανταποκρίνεται καλά στη χημειοθεραπεία» - «Δεν υπάρχει βιασύνη για να κάνει την δημόσια εμφάνιση», αποκαλύπτει φίλος του Παλατιού (φωτό)

Ποιος θα την αντικαταστήσει;

Η μέλλουσα Βασίλισσα υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο και όπως όλα δείχνουν τα πάει καλά.

Υπό κανονικές συνθήκες η Πριγκίπισσα Κέιτ, θα έπρεπε να χαιρετήσει στις 8 Ιουνίου λόγω του ρόλου της ως «Συνταγματάρχης των Ιρλανδικών Φρουρών».

Ο Αντιστράτηγος Τζέιμς Μπάκναλ, πρώην διοικητής του Συμμαχικού Σώματος Ταχείας Αντίδρασης, θα είναι ο αξιωματικός επιθεώρησης στη θέση της Κέιτ για την Επιθεώρηση Συνταγματάρχη.

Τέλος, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκάλυψαν επίσης χθες ότι ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα παροσιαστεί εκεί με άμαξα με τη βασίλισσα Καμίλα στις 15 Ιουνίου και δεν θα είναι έφιππος, όπως θα ήθελε.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate – Πρίγκιπας William: Αυτή η φωτογραφία του ζευγαριού «έρχεται» για πρώτη φορά στο φως – Έξαλλοι οι royal fans

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ