Γαμπρός για 5η φορά ντύθηκε ο Ρούπερτ Μέρντοχ! Με "μυστική" τελετή παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Έλενα Ζούκοβα (βίντεο)

Σε κλειστό κύκλο

Σήμερα γάμος γίνεται!

Υπό άκρα μυστικότητα ο Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Έλενα Ζούκοβα.

Τι κι αν είναι 92 ετών ο μεγιστάνας του Τύπου βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια της 67χρονης βιολόγου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τελετή έγινε στον αμπελώνα του επιβλητικού κτήματος του Μέρντοχ, "Moraga", στο Μπελ Αιρ του Λος Αντζελες, με λίγους αλλά λαμπερούς προσκεκλημένους του ζευγαριού.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μόλις τον Μάρτιο και τότε εκπρόσωπος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης είχε ανακοινώσει πως είχαν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες για τον γάμο.


instagram @timelinelatest

Αυτός είναι ο 5ος γάμος για τον Ρούπερτ Μέρντοχ, ο οποίος έχει αποκτήσει έξι παιδιά.

Γνωρίστηκαν μέσω της τρίτης συζύγου του, Wendi Deng.

Η Έλενα Ζούκοβα είναι η μητέρα της Ντάσα Ζούκοβα (Dasha), της όμορφης Ρωσίδας σοσιαλίστριας που φημίζεται για τον γάμο της με τον Ρώσο ολιγάρχη και πρώην ιδιοκτήτη της FC Chelsea, Roman Abramovich και αργότερα με τον Σταύρο Νιάρχο Β', γιο του Φίλιππου Νιάρχου.

Διαβάστε ακόμη: Dasha Νιάρχου πρώην Abramovich: Από το Yip Studio παραγγέλνει τις τούρτες της η πολυεκατομμυριούχος - Δείτε τις φωτό

Η Ντάσα και η τρίτη σύζυγος του Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ, είναι καλές φίλες στη Νέα Υόρκη. «Γνωρίστηκαν μέσω της Wendi και της Dasha», λέει μια πηγή. Η κ. Zhukova είναι δύο φορές διαζευγμένη, μοριακή βιολόγος με ειδικότητα στον διαβήτη. Έχει ζήσει στην Αμερική για πάνω από τρεις δεκαετίες αφότου έφυγε από τη Ρωσία το 1991 με την κόρη της.

Διαβάστε ακόμη: Ρούπερτ Μέρντοχ: 92 ετών & γαμπρός για πέμπτη φορά! Αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, Έλενα Ζούκοβα (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ζευγάρι με την πεθερά του Σταύρου Νιάρχου & του Αμπράμοβιτς ο 92χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ - Στην Ελλάδα με την Έλενα Ζούκοβα, στην θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ