Δώρα Τσαμπάζη: Γιόρτασε τα 7α γενέθλια της κόρης της, Ελεάννας - "Άλλαξες τον τρόπο που βλέπω τον κόσμο - Σαγαπώ" (φωτό)

Με ένα καλοκαιρινόι παιδικό πάρτι

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Δώρα Τσαμπάζη, καθώς είχε γενέθλια η μικρούλα της Ελεάννα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκε στο instagram με τους 48 χιλιάδες ακολούθους της μερικά ενσταντανέ από το καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε.

Το χαρούμενο event πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο στο Άλσος Λογγίνου με πολλά παιδάκια, πολύχρωμα μπαλόνια και μία λαχταριστή ροζ τούρτα.

"Μετά το αγόρι του Μάη, ήρθε και η σειρά του για το κορίτσι του Ιούνη, το κορίτσι του καλοκαιριού, το αστέρι μου το λαμπερό που κλείνει σήμερα τα 7 της χρόνια. Πάρτυ στην καυτή Αθήνα κάτω από τη δροσιά του Άλσους Λογγίνου, με μπουγέλο και μπόλικο καρπούζι!

Σ' αγαπώ κοριτσι μου φωτεινό. Άλλαξες τον τρόπο που βλέπω τον κόσμο τη μέρα που γεννήθηκες. Και αυτό θα στο χρωστάω για πάντα. ❤️ Just keep on dreaming, you are making an angel very proud 🌈

ΥΓ. Εννοείται ο Γιώργος έσβησε και δεύτερη spiderman τούρτα 😋🕸️", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να στείλει τις πιο θερμές του ευχές στα σχόλια της δημοσίευσης!

Διαβάστε ακόμη: Δώρα Τσαμπάζη υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο eirinika: «Είμαι δυναμική, εργατική, έχω ενσυναίσθηση» - «Θέλω να γίνω η  φωνή των μονογονεϊκών οικογενειών» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr