Η Ashley Graham λανσάρει νέο παιδικό βιβλίο - Το αφιερώνει στον 9χρονο εαυτό της - «Σκεφτόμουν πως θα φαίνονται τα μαλλιά, το σώμα μου»

Έχει τίτλο  "A Kids Book About Beauty"

Η Ashley Graham φαινόταν πανέμορφη καθώς έβγαινε από τα Times Square Studios στο Midtown Manhattan τη Δευτέρα, μετά από μαγνητοσκοπημένη εμφάνισή της στο Good Morning America.

Το 36χρονο plus-size μοντέλο βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ABC προωθώντας το καινούριο της παιδικό βιβλίο 64 σελίδων με τίτλο "A Kids Book About Beauty", που κυκλοφορεί αυτή την Τρίτη.

Η Ashley μαγνήτισε τα βλέμματα με ένα εφαρμοστό καφέ μακρυμάνικο φόρεμα, το οποίο συνδύασε άψογα με μπεζ πέδιλα  επιλεγμένες από τη στυλίστρια Emily Evans.

The 36-year-old plus-size IMG Model was on the ABC morning show promoting her 64-page literary effort A Kids Book About Beauty, which hits shelves this Tuesday

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, η Graham - που πάσχει από ADD και δυσλεξία - εξήγησε γιατί αφιέρωσε το νέο της παιδικό βιβλίο στον εννιάχρονο εαυτό της.

«Θυμάμαι ότι ήμουν εννέα ετών και σκεφτόμουν πως θα έμοιαζαν τα μαλλιά μου ή πως δεν είχα κυτταρίτιδα.

"Θεέ μου, ξεκίνησε η κυτταρίτιδα! Κοιλιά, μεγάλα μπράτσα!", εξηγεί η γεννημένη στη Νεμπράσκα καλλονή στην ανταποκρίτρια του GMA, Τζίντζερ Ζι.

"Και θέλω αυτό το εννιάχρονο κορίτσι που κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη να ξέρει ότι, "Δεν πειράζει. Αυτό είναι το σώμα σου. Είναι δυνατό. Είναι αυτό που σου δόθηκε - αγκάλιασέ το, αγαπήστε το, αγαπήστε το, «γιατί όλα αυτά που δεν έκανα, θέλω να θυμάται να τα κάνει.

Και αυτός επίσης, σωστά; Αγόρι μαμάδες για αγόρια!».

Η Άσλεϊ διδάχθηκε από τη μητέρα της, Λίντα Γκράχαμ να «μιλάς καλά για τον εαυτό σου» με καθημερινές επιβεβαιώσεις.

«Γι' αυτό λέω ότι αυτό το βιβλίο είναι πραγματικά και για ενήλικες, γιατί αυτό που μου εμφύσησε η μαμά μου ήταν ότι δεν μίλησε ποτέ άσχημα για τον εαυτό της μπροστά σε εμένα και στις αδερφές μου, και αυτό θα το κάνω πάντα μπροστά στα αγόρια μου», εξήγησε η Γκράχαμ.

«Θα λέω πάντα καλά λόγια στον εαυτό μου, πάντα θα εκπαιδεύω αυτό που είμαι γύρω τους, καθώς και αυτούς, γιατί όταν λες κάτι κακό για τον εαυτό σου μπροστά στα παιδιά σου, το απορροφούν.

Ξέρουν ότι είναι προϊόν σου, έτσι το εσωτερικεύουν κάθε φορά που λες κάτι κακό για τον εαυτό σου».

Υπενθυμίζουμε ότι η μελαχρινή καλλονή είναι μητέρα τριών γιων - Isaac Ervin, 4 ετών και τους δίδυμους Malachi Ervin και Roman Ervin, 2 ετών, τους οποίους έχει αποκτήσει με τον επί 13 χρόνια σύζυγο της, Justin Ervin.

Διαβάστε ακόμη: Η πιο σέξυ γυναίκα του κόσμου έχει 3 μωρά & πλουσιότατες καμπύλες - Η Άσλεϊ Γκράχαμ κυρίες & κύριοι είναι στην κορυφή της λίστας (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Άσλεϊ Γκράχαμ: Η πιο «σέξι γυναίκα του κόσμου» με το απόλυτο see - through φόρεμα στις Κάννες - Αγκαλιάζει υπέροχα τις καμπύλες της (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ