Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε και ξήλωσε κολώνα της ΔΕΗ - Ακαριαίος ο θάνατος του 22χρονου (βίντεο)

To αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε σε ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ, την ξήλωσε με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει τραγικό θάνατο

 

Ένας νεαρός άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Θεσσαλονίκη, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε «καρφώθηκε» σε κολόνα ηλεκτρισμού.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την λεωφόρο Δενδροποτάμου, στην περιοχή του Ευόσμου. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης, μάλιστα, που ο στύλος της ΔΕΗ ξηλώθηκε και μετατοπίστηκε.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης στις 8:30 ώρα ένα αυτοκίνητο κινούμενο με υψηλή ταχύτητα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε ξύλινη κολόνα ρεύματος.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 22χρονος οδηγός - Το όχημά του «καρφώθηκε» σε κολόνα

Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκίνητο χτυπά μητέρα και το 14 μηνών παιδί της στο καροτσάκι - Πως κατάφερε να σωθεί το μωρό

Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που ο στύλος ξηλώθηκε και μετατοπίστηκε



Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, ηλικίας μόλις 22 ετών, δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός.

Στο σημείο του δυστυχήματος πριν από λίγο καιρό είχε σημειωθεί και άλλο ατύχημα με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να έχει τουμπάρει και να έχει πέσει πάνω σε άλλο όχημα.

Δείτε ακόμα: Δείτε βίντεο με τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Τζιπ παραβιάζει STOP και χτυπά μηχανή - Ο αναβάτης εκτοξεύτηκε στο παρμπρίζ, νοσηλεύτηκε 2 μέρες σε ΜΕΘ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ